Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 32 lata i nie chcę się żenić. Co to oznacza?

Polecane posty

Gość gość

Nie chce mieć żony i rodziny, nie chodzę jakoś po imprezach, czy burdelach, generalnie lubie cichy spojony tryb życia, blisko lasu, zimą podróże za granice, gdize jest ciepło. Czasem zdarza mi się coś zaliczyć, ale nie za często, tak raz miesiąc, czasem rzadziej, czasem kilka na miesiąc. Nie intersuje mnie też dziewczyna na stałe. Tak szczerze to jej nie chcę, ale generalnie jakaś na pokaz by się przydała? Czy tylko ja tak mam?

Gość gość
Ogólnie są dwa obozy. Jeden to taki gdzie ludzie myślą jak ty a drugi gdzie ludzie chcą związków,ślubów i dzieci. Oznacza to , ze musisz szukać kobiety ze swojego obozu.

Gość gość
To oznacza ze masz 32 lata i nie chcesz się zenic :) pozdrawiam :)

9:33 - jest jeszcze trzeci obóz. Czyli taki, który zakłada prowokacyjne tematy na Kafe. Ale brakuje mu samozaparcia i w ostatniej chwili wymięka, bo jak mógłby napisać, że umawia się z kobietą rzadziej niż raz na miesiąc? Przecież to anonimowe forum i ktoś mógłby go rozpoznać:) Swoją drogą niezłe rozchwianie emocjonalne w kontaktach seksualnych jak na 32 latka. Najczęściej bzyka pewnie w wakacje i w ferie:)

Gość gość
Nie.Najwiecej bzyka w lecie w cieniu :D Idzie i robi bzzzz...bzzzz :D

Gość gość
To gdZie lowisz te łaski które zaliczasz skoro nie imprezy i nie burdele? Cudze zony z fejsbuka?