Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę chodzić z dziewczyną przez wiele lat tak jakbym miał 20 lat a nie 30 parę

Polecane posty

Gość gość

Nie chcę przez najbliższe lata brać ślubu ani nie mieć dzieci. Bo kiedy miałem kilkanaście i 20 lat, to nie miałem dziewczyny i wciąż mam niezaspokojoną potrzebę takiego związku, nadrobienia straconych lat a nie pakowania się od razu w pieluchy! Ktoś też tak ma?

Gość gość
proste - nie spotykaj się z taką której życiowym celem jest niańczenie dziecka i wesele na 300 osób. wiele osób w dzisiejszych czasach nie chce dzieci. ja nie chcę. jestem przed 30 i nikt z moich znajomych dzieci nie ma. mało kto ma w planach

Gość gość
Autor chce kobietę z wartościami rodzinną a z drugiej strony puszczalska ;)

Gość gość
gość dziś Wcześniej byłem zarejestrowany na portalu sympatia i tam młodych kobiet, które nie chcą mieć dzieci było bardzo mało. Ale może na sympatii rejestrują się głównie kobiety desperacko szukające faceta właśnie dlatego, że im już zegar biologiczny tyka

Gość gość
gość dziś Hmmm tak mówisz? Z wartościami, w sensie, żeby była godna zaufania to na pewno. Czy rodzinną, to nie wiem, bo takie chcą mieć natychmiast dzieci. A czy puszczalską? Wcale nie chcę się śpieszyć z seksem, więc nie wiem czy puszczalską

Gość gość
Kup sobie gumowa lalkę, bo w rozwoju zatrzymales się na poziomie licealisty. Nie marnuj życia kobietom

Gość gość
gość dziś Może, tak jak pisał ktoś wyżej, jednak znajdę dziewczynę, która też nie chce od razu mieć dzieci

Gość Argen
"bo w rozwoju zatrzymales się na poziomie licealisty. Nie marnuj życia kobietom" x to niech szuka jakieś maturzystki :) ja również nie czuję się swoje rocznikowe 29 lat.

Gość gość
Argen wczoraj JEsteś kobietą czy mężczyzną?