Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróżby wróżka Łódź cała Polsa i nie tylko

Polecane posty

Gość gość

Trafiłeś tu nie przypadkiem. Jesteś na rozdrożu i potrzebujesz porady: co dalej zrobić ze swoim życiem, jakie kroki podjąć, którą wybrać opcję i czy na pewno jest tak jak Ci się wydaje. Moje wróżby pomagają wielu osobom. Staram się głęboko wniknąć w nurtujący Cię problem i odpowiedzieć na nurtujące Cię pytanie jak najwnikliwiej, by móc ukazać prawdę lub pomóc w odnalezieniu właściwej drogi. Jeśli się tu znalazłeś i zdecydowałeś się na skorzystanie z rady moich Kart, jesteś gotów usłyszeć odpowiedź, niezależnie od tego jaka ona by nie była. Nazywam się Bernadetta. Jestem wróżbitką z 27 letnim doświadczeniem w przepowiadaniu przyszłości. Jednak wiedzę i doświadczenie przekazywane były w mojej rodzinie z pokolenia na pokolenie. Wróżenie to moja pasja. Dzięki temu karty odwzajemniają to trafnością przepowiedni. Do każdej wróżby podchodzę w sposób indywidualny, dlatego każdy klient może liczyć na profesjonalne doradztwo w każdym życiowym problemie. W mojej pracy wykorzystuję wszelkie dostępne sposoby i metody m.in.: prognozę z kart tarota, analizę horoskopu urodzeniowego, analizę numerologiczną, prognozę z kart cygańskich i run. Oprócz kart możesz skorzystać również innych moich usług. Oczyszczanie indywidualne z negatywnej energii, klątw i uroków, także domów, firm. Wprowadzanie nowej pozytywnej energii do Twojej firmy. Tworzenie świec intencyjnych na najważniejsze dziedziny życia: miłość, zdrowie, praca oraz świec odcinających i oczyszczających. Od kilkunastu lat prowadzę z powodzeniem firmę Witchcraft w składzie której jest Witchcraft Magiczna Księgarnia, Witchcraft Jewellery. kontakt: seans tarota - 150 zł/godz. porada /tarot, magia, feng shui itp. - 150 zł/godz. oczyszczanie domu - 500 zł + dojazd oczyszczanie indywidualne - 250 zł tworzenie indywidualnych świec intencyjnych - 250 zł tworzenie indywidualnych amuletów dla firm, domów i ludzi - skrypty runiczne - 200 zł Istnieje możliwość wyboru rodzaju kontaktu: skype: selenabeta email: wrozka@witchcraft.pl facebook: https://www.facebook.com/wrozka.bernadeta spotkanie osobiste: sesja 60 minut

Gość gość
kazdy kto zajmuje sie okultyzmem służy demonom wiec zle robi bo kto kozysta z ich usług ten skazuje się na cierpienie teraz tego nie rozumiecie ale jak zacznicie cierpiec to zrozumiecie