Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem 33 letnim facetem i boję się panicznie ciąży partnerki

Polecane posty

Gość gość

Ktoś też tak ma?

Gość gość
peeewnie, wszyscy tak maja a na pewno cala kafe:D

Gość gość
Ja tak nie mam.

Gość gość
Na niechcianą ciąże najskuteczniejszym zabezpieczeniem jest szklanka wody zamiast seksu. 33 letni mezczyzna powinien to już dawno wiedzieć.

Gość gość
ze jak? hooya ma wsadzic w szklanke?:D

Gość gość
chyba jej nie kochasz albo w ogóle nie potrafisz dojrzeć do tworzenia rodziny. Ja w twoim wieku miałem już dwójkę dzieci i byłem zakochany w niej i szczęśliwy, że są dzieci. Pewnie, że dzisiaj wychowywanie dzieci zarówno w aspekcie stworzenia im warunków materialnych jak i umiejętność tworzenia relacji jest ekstremalnie trudne w porównaniu do tego, co się działo dwa pokolenia wcześniej, gdzie dzieci w dużej mierze wychowywano albo "ciężką ręką" albo wychowywały się same w grupie rówieśniczej ale twój przypadek jest trudny. Może zrezygnuj z dzieci wcale i podwiąż sobie nasieniowody. Będziesz pewien, że możesz uprawiać seks ale dzieci nigdy się nie pojawią - a jeśli to nie będą twoje

Gość gość
Ja jestem 33 letnią kobietą, i panicznie boję się tego samego :) Dlatego nie uprawiam seksu, wizja ciąży po prostu mnie przeraża.

Gość gość
gość dziś ze jak? hooya ma wsadzic w szklanke?smiech.gif X Nie... niech wsadzi sobie w doope a szklankę wody wypije przynajmniej nie odwodni sie.

Gość gość
Pokroja cie i mozesz nie przezyc brrrr

Gość gość
puknij sie w łeb.jak jestes w tym wieku tak niedojrzały że boisz sie ciąży to wsadź sobie ogon między drzwi i zatrzaśnij. przepraszam ale niedojrzałość takich chłopców mnie przeraża

Gość poli35
jestem kobietą i wcale ci się nie dziwię,też nie chcę dzieci

Gość poli35
i nie rozumiem tego,że niektórzy piszą,że jesteś niedojrzały...przecież niektórzy (np.ja) nigdy nie dojrzewają do rodzicielstwa...dziecko wszystko niszczy ,jest kulą u nogi,zabieraczem czasu,spokoju,pieniędzy

Gość gość
Zamiast się bać powinieneś być szczęśliwy.

Gość gość
poli35 dziś i nie rozumiem tego,że niektórzy piszą,że jesteś niedojrzały...przecież niektórzy (np.ja) nigdy nie dojrzewają do rodzicielstwa...dziecko wszystko niszczy ,jest kulą u nogi,zabieraczem czasu,spokoju,pieniędzy xxx Szkoda że twoi rodzice nie doszli do takich wniosków!

Gość poli35
a co prawda zabolała?

Gość gość
Nie każdy musi mieć dzieci, bez przesady. Gdybym była facetem, to pewnie bym się tak nie bała, bo nie musiałabym przechodzić przez piekło porodu :P Ale rozumiem że ktoś może po prostu nie lubić dzieci, każdy ma prawo żyć jak chce.

Gość gość
Myślałem o wazektomii ale niestety sprawa nie jest taka różowa. Podobno nawet 1 na 5 mężczyzn po wazektomii cierpi potem na bóle, które nasilają się przy podnieceniu, więc skutecznie niszczą radość z seksu