Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupujecie używane zabawki dla dziecka?

Polecane posty

Gość gość
22.25 chyba na mozg i oczy padlo ci. Nie doczytalas. Ktos napisal "ale debilka ta wyzej", wiec dotyczylo to ciebie. Szkoda ze nie zrozumialas, no coz niektorzy ludzie tak maja.

Gość gość
Skoro jestes taka eco sreco to chyba nie uzywasz pralki do tych swoich zasranych pieluch wielorazowych? A w czym sie myjesz? Bo chyba nie w zadnej chemii typu zele? Musisz smierdziec brudasko.

Gość gość
A moze podzielisz sie skad te rewelacje o wpływie pampersow na plodnosc? Bo pisac bzdury anonimowo w necie moze kazdy glupi. Niedlugo gatunek ludzki wyginie w takim razie bo zdecydowana większość matek uzywa jednak pampersow. x A nie przyszło ci do łba skad coraz wiecej mezczyzn ma problemy z plodnoscia? bo parzycie im jądra w pieluchach, a pozniej wyrastają kaleki. KAZDY lekarz ci powie jaki wplyw na plodnosc dziecka ma parzenie mu tylka w chemii. Idz i zapytaj. A jak nie chce ci sie isc do lekarza to wpisz w googla, to nie boli.

Gość gość
Nie kupuję. Ani dziecku, ani sobie nic używanego. Po prostu nie lubię i tyle. A zabawek dziecko wcale nie potrzebuje dużo. Szczególnie tych "interaktywnych, edukacyjnych"(najczęściej tylko z nazwy). Jak widzę ten grająco-tańcząco-świecący plastikowy badziew to mi słabo. Dzieci są na maxa przestymulowane bawiąc się takimi zabawkami. Niemowlakowi w życiu bym czegoś takiego nie dała.

Gość gość
22.42. To mnie rozbawiłas :D ty serio tak na powaznie?

Gość gość
22.48 Jakie zabawki sa warte uwagi wg Ciebie?

Gość gość
A ty tak na powaznie? nie pomyslalas dlaczego natura zaprogramowała facetow tak by jadra byly w mosznie poza organizmem? w nich temperatura musi byc 3*C nizsza. Pieluchy w dodatku plastikowe na pewno sprzyjaja nizszej temperaturze, zwlaszcza latem gdzie jest 35*C w cieniu. Jak wy o jadra dziecka nie potraficie zadbac gdy sie rozwijaja to czego sie spodziewacie?

Gość gość
Ja niedawno robiłam porządek w zabawkach i nie miałam pomysłu na wszelkie interaktywne córeczki, bo miała tego mnostwo, wyrosła, nie ma komu oddać a wyrzucić szkoda. Zapytałam w komisie, pani bardzo chętnie przyjęła i w okresie bożonarodzeniowym wszystko się sprzedało. Sama nigdy nie kupiłam uzywanej zabawki ani ciuszka, ale w sumie nasze zabawki wszystkie zdezynfekowalam przed sprzedażą, miękkie odkazilam w pralce, twarde myjka parową, na pewno nikt się od zabawy nimi nie rozchoruje. A różnica w cenie duża, bo jak patrzyłam na nowe mawet na allegro to cena 2,5 raza średnio, jak w smyku to już 4 razy. A zabawki mialam w bdb stanie. Ubranka zresztą też sprzedaje najlepsze na allegro i zawsze mam klientów. Nawet jak nie mam nic wystawionego to dostaję maile kiedy albo czy mam to i to...

Gość gość
rzadko kiedy tak naprawdę, jesi już coś kupuję, to coś takiego żeby dziecko konkretnie się wybawiło, ostatnio kupiliśmy super przebranie inspirowane postaciami z bajek https://godanparty.pl/ Taka rzecz naszemu Antosiowi bardziej frajdę sprawiła niż niejedno autko :)

Gość gość
U nas zabawki są nowe, nasze stare zabawki którymi syn się nie bawi sprzedaję. Ostatnio jednak synowi kupiliśmy używany rower, u nas był jeden nowy a u babci używka za nie wielkie pieniądze i nie żałuję, korona z głowy też nikomu nie spadła :-).