Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek 4w1

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy, w sierpniu po raz pierwszy zostanę mamą i borykam się właśnie z wyborem wózka. Nie wiem na jaki model ani na jaką firmę się zdecydować. Jest tego zatrzesienie na rynku, a zależy mi aby produkt był wytrzymały i w cenie nie za miliony monet. Mieszkamy pod miastem więc wersja ala terenowa bardzo pożądana. Podpowiecie mi coś?

Gość gość
Ja miałam Camarelo Carera 3w1 , przejechanych z milion kilometrów, prowadził się jednym paluszkiem, nie do zajechania ;-)

Gość karamelka78
Zgadzam sie, wozkow jest od groma na rynku i jesli ktos po raz pierwszy staje przed takim wyborem to trudno mu sie połapac w tym wszystkim :D tez mieszkam na obrzezach miasta, nie wszedzie mamy chodniki itd. dlatego m.in. zdecydowalismy sie na Riko naturo. Leciutko sie prowadzi, a jak wjezdzamy na nierownosci to i tak zachowuje stabilnosc i nic mi nie klekocze ani nie podskakuje.

Gość gość
ja mam bebetto luca. jest ladny i funkcjonalny. w ogole polecam bebetto bo maja dobra cene w porownaniu z wieloma innymi a sa ladne i praktyczne

Gość gość
na podmiejskie tereny idealny jest xlander x-move, to taka terenówka wśród wózków, mam taką od 1,5 roku i nie zawiodła mnie nigdy, daje radę po błocie, śniegu i piachu, poza tym możesz kupić go w ciemnym kolorze co przy takich drogach jest idealnym rozwiązaniem