Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ekkehard Rzyrafa

wpadka na plaży

Polecane posty

Gość Ekkehard Rzyrafa

Jakie mieliście najwieksze wpadki na plaży albo na basenie? Ja kiedyś biegałem po plaży w białych majtkach z brązową plamą z tyłu i potem przez całe studia miałem przydomek Pan Kleks.

Gość Angelika z Kutna
Mi kiedyś dwuletnia córka położyła się na plecach i niechcący rozpięła biustonosz. Jak wstałam żeby pójść do wody biust zjechal mi prawie do pępka , jak to po karmieniu. Dobrze że jeszcze wtedy nie robiło się zdjęć telefonem bo bym była sławna.

Gość egzemita
Na plaży w Rewalu facet przysnął po piwku i jakoś tak sie rozkraczył że mu się wysunął worek z jądrami. Zdjęcia nikt sie nie odważył robić bo wyglądał na takiego co może dać po mordzie.

Gość gość
Mi sie podpaska odkleila i dziwnie zwineła wszyscy sie gapili co ja tam mam.

Gość viera94
Założyłam ulubione majtki z plamą po okresie , idziemy na spacer plażą. Jest dziwnie pusto jesteśmy tylko we wlasnym gronie robi sie gorąco więc ktoś rzuca hasło - rozbieramy się do majtek. Dalej już wiecie.

Gość gość
ja kiedys byłam na plaży z super przystojnym chłopakiem który sie na mnie napalał,poszliśmy popływać a mi gil wypłynął na twarz i tak z tym łaziłam w wodzie

Gość gość
Gil to jeszcze nic takiego zdarzają się jeszcze panie w średnim wieku którym wystają włosy spod majtek.

Gość gość
A ja tak lubię pod warunkiem że włosy są czyste.

Gość edward olbrzym
Ja leżałem na plaży na plecach i tak sobie wyobrażałem jakie wargi sromowe ma Krystyna Pawłowicz. Ludzie przechodzili i jakoś dziwnie patrzyli. Czytają mi w myślach? Niee...okazało się że mi stanął!

Gość gość
A zboczeniec!

Gość gość
Ona chyba ma spiralną w czerwone krosty.

Gość albert mamałyga
Ja kiedyś na plaży dyskretnie się przypatrywałem czy którejś pani się odznacza szparka przez majtki i nie zauważyłem że mi stanął.

Gość gość
Senator PISu Jan Maria Jackowski biegał nago po plaży i mu zrobili zdjęcie z jajmi na wierzchu.

Gość gość
Chyba z jajami.

Gość gość
No przecież mówię że z jajmi.

Gość kaczkovski
Bardzo częsta wpadka jest opisana nawet na wikipedii i nazywa się kopyto wielbłąda. Pewnie już wiecie o co chodzi?

Gość alvert
To raczej nie na plaży bo kostium kąpielowy jest z takiego materiału żeby się nie wrzynał gdzie nie trzeba. Chyba że niektóre kobiety robią to specjalnie.

Gość am_Dyzio
i po cholerę szukać na plaży , że KTOŚ zaliczył jakąś 'wpadkę' wystarczy spacer po Centrum Krakowa, Katowic, Gdańska, Warszawy, co moment można zauważyć , że KTOŚ zaliczył 'wpadkę' a coraz częściej kobiety celowo kuszą facetów różnymi 'wpadkami' aby się facet zainteresował kobietą, czasem wiatr podwieje sukienkę i już są absztyfikanci przy kobiecie, którzy chcą pomóc kobiecie aby sukienka nie odsłaniała więcej kobiecego ciała , dwa i trzy słowa, zaczyna się rozmowa , ale fajnie kuszą kobiety , mniam

Gość gośćKasia1
auyorze tematu Alademię pana Kleksa napisał koszerny a w filmie o panu Kleksie panem kleksem był koszerny

Gość gośćKasia1
autorze tematu Akademię pana Kleksa napisał koszerny a w filmie o panu Kleksie panem kleksem był koszerny

Gość gość
Piotr Frączewski ma lekko koszerny wygląd ale czy nim jest?

Gość gość
I mimi takich wpadek macie meza dzieci wy kobiety to macie dobrze. pozdrawiam

Gość gość
Ja kiedyś miałam w Grecji taką mało przyjemną wpadkę z okresem, pomimo tamponu dość mocno mi przemokło i dlatego śmiać mi się chce z zapewnień że tampony są bezpieczne nawet podczas kąpieli.

Gość Namarina
Pierwszy wpis jest najlepszy ale raz jak przyjechali chłopaki z Obrony Terytorialnej nad jezioro wszyscy w regulaminowych białych majtkach to ludzie uciekali z plaży bo to była cała Akademia Pana Kleksa.

Gość micigulski
Ja kiedyś szukam miejsca plaża zatłoczone nie ma gdzie się wcisnąć a tu wolne pole dwa na dwa metry. Kładę się i po chwili wiem dlaczego. Ktoś to zakopał kupę i to chyba niejedną.

Gość Anna Vikernes
Mi się kiedyś dostał piasek pod majtki obejrzalam się że nikogo nie ma i zaczęłam go wysypywac jakiś starszy pan którego nie zauważyłam odszedł z obrzydzeniem bo myślał że się zesrałam.

Gość gość
Piasek w wargach sromowych to nic przyjemnego.

Gość gość
Mi zaczal sie okres gdy lezalam na plazy. W pewnym momencie bylam cala czerwona. Okrylam sie recznikiem i poszlam do toalety zeby sie przebrac. Gdy stalam naga i brudna przy zlewie do mojej kabiny westlich dwoch chlopakow ok 25lat. Ja mialam wtedy 38lat i gdy weszli i mnie taka zobaczyli jestem zgrabna to im urosl. Zamkneli drzwi i zaczeli sie masturbowac na moj widok. Odwrocilam sie plecami do mich zeby nie widzieli mnie nagiej i brudnej a ja ich ale nad zlewem bylo duze lustro i oni widzieli wszystko i ja. Gdy zakladalam podpaske do majtek. Jeden z mich jak prysnal to Malo bym nie dostala. Szybko wybieglam i wiecej ich nie widzialam

Gość gość
Mi kiedys fala porwala caly kostium 2czesciowy wiazany. Z przodu sama zawiazalam a z tylu moja przyjaciolka Nawet nie poczulam kiedy to sie stalo ale z wody wyszlam naga. Zanim sie skapnelam ze robie Kino to chwile minelo. Czulam na sobie widok setki osob i powiem ze na poczatku czulam nie wstyd ale leklie zaklopotanie ale po kilku chwilach spodobalo mi sie to . Nikt mnie tam nie znal a nawet jesli a z przyjaciolka widzielismy sie czesto nago. Na drugi dzien pojechalismy do Chalup. Znalezlismy fajny Placebo i rozebralysmy sie z przyjaciolka. Tylko przez chwile pare osob patrzylo na nas. Polozylismy sie i j patrzylam jacy Sa inni ludzie Bez skrepowania mezczyzni leza czy chodza z fiutami w zwodzie. Widzialam jak staje starszemu mezczyznie. Zobaczylam kobiete w wieku ok 60lat. Miala duze obwisle piersi laldki na brzuchu i nie dokladnie wygolone bo nie dosiegla a na jej widok z boku mlody chlopak pokryjomu wali sobie.

Gość gość
A ty zboczku jeszcze nie śpisz? Na ósmą do szkoły nie idziesz?