Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostawka do wózka. Czy mi się przyda?

Polecane posty

Gość gość

Będę miała drugą córkę na początku czerwca a starsze dziecko idzie do przedszkole w wrześniu. Do przedszkola będzie (w zależności od tego do którego się dostaniemy) 9min, jedno a drugie 15 min w jedną stronę piechotą szybkim krokiem. Jeśli szłabym z wózkiem i trzylatką to myślę, że zajmowałoby to średnio od 50% do 30% więcej czasu. Czy w tej sytuacji kupić dostawkę do wózka? Jak myślicie? https://allegro.pl/kategoria/akcesoria-dostawki-platformy-82664?string=dostawka%20do%20wózka&order=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-wp-bab-1-3-0328

Gość gość
Dostawka przyda sie napewno i to nie tylko do podrozy do/z przedszkola. Tylko wez ta najzwyklejsza, taka "stojaca", a nie zadne cuda na kiju.

A ile lat ma starsze dziecko? Mój koleżanka miała ta dostawke siedząca i narzekała, że i tak idzie wolno, bo ona spowalnia spacer z wózkiem, a pogoda pogarsza czasem ten stan. Poza tym 9 minut to dobry spacer nawet dla 3 latka. Nie przesadzajmy że kusi od razu siedzieć nawet w drodze do przedszkola.

Gość gość
Starsze 3 lata /autorka

Gość gość
Mam na sprzedaż la scale buggyboard maxi niebieska, za 120 zl

Gość gość
U Ciebie sie sprawdzila?

Gość gość
Przyda się o ile masz dziecko starsze niż 2lata, ja mam dostawkę do xlandera a syn ma 2,5 roku więc sprawdza się idealnie , dla młodszych dzieci chyba bardziej odpowiednie będzie inne rozwiązanie