Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie jakąś szwagierkę, której nie lubicie? Za co jej nie lubicie?

Polecane posty

Gość gość

Ja swojej nie trawię za: 1) lizusostwo wobec teściowej (obrabia tyłek teściowej, a przy ludziach jej słodzi do porzygu, by zyskać darmową nianię dla dziecka) 2) Zakłamanie - fanatyczna katoliczka, a pelna zawiści, zazdrosci, probowala zagladac nam w portfel, a to ile mamy, a to co mamy etc. 3) zazdrosna ze moj maz lepiej zarabia, zazdrosna ze mam lepsze zarobki od niej - sama to przyznala ze zazdrosci 4) dzika rywalizacja o dzieci. porownywanie 5) zazdrosna o to ze moja tesciowa bawi sie tez z moim dzieckiem, a nie tylko jej. Choc to jej syn jest pupilem tesciowej, to tej mendzie jeszcze malo

Gość gość
W dodatku od razu byla do mnie na dystans. Ja do niej z cieplem, radością, a ona byla wycofana, taka sztywna pancia z kijem w d..pie. Potem probowala udawac sympatie ze wzgledu na swojego meza ktory jest przeciez bratem mojego. Ale zawsze wychodzilo predzej czy pozniej, ze ona go nie trawi

Gość gość
Nie jestem twoja szwagierka garkotłuku :P

Gość gość
"Garkami" to może ty tłuczesz...nie obrażając pań kucharek. Bo bagno ci się z japy wylewa. Kultura, glupcze. Mowi ci to cos, mierna trollico?

Gość gość
Ja swojej nie lubię za to, że oczekuje, że mój mąż będzie sie zajmował jej dzieckiem a nie naszym. Jej dziecko ma byc nr 1 wg niej wszędzie nawet na urodzinach innych dzieci.

Gość gość
Ja nie lubię swojej że pomimo iż pracuje w firmie na równych prawach co mój mąż uważa się za panią dyrektor. I za to że jest tępa i niewykształcona, a prawi mądrości na każdy temat.

Gość gość
A ja swojej nie lubię bo jest zazdrosna o mojego męża. Uważa, że jako siostra powinna być dla niego najważniejsza

Gość gość
Mówiąc szwagierka miałam raczej na myśli bratową męża. Nie ma na nią innego określenia przecież. Autorka.

Gość gość
A ja mam z******tą szwagierkę i możecie mi zazdrościć :P

Gość gość
No nie ma. To ja nie mam takiej szwagierki