Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy byłabyś w związku z robotnikiem lub magazynierem?

Polecane posty

Gość gość

Hahaha

Gość Maryja z Nazaretu2
tak fiucie Nastoroszony...chiałabysmy byc z kazdym facetem, ktory normlanie funkcjinuje w spolecznestwie...jest zaradny,ma stała prace,wychodzi do ludzi,ma znajomych przyjaciol.wszystkie zemby...wynajmuje sam mieszkanie (lub pokoj),ma byle jakie ,ale ma auto.:) Nie wazne czy robotnik,czy magazynier.:) (c***anowie sa zazwyczaj mesycy i maja fajne miesnie) jesli facet jest czytsy,pracowity,ma stała prace,wszsytkie zemby...i nie wchodzi na kobiece forum jak ty!!!!! wolę meskiego robotnika (ktory umie wszystko w domu wyremontowac),niz pedzia fryzjera,pedzia krawca,pedzia cukiernika...pedzia tancerza.

Gość gość
Zależy. Jakby był w wieku zbliżonym do mojego (czyli student) i pracowałby np. jako magazynier, równocześnie studiując, to nawet by mi to imponowało. Ale gdyby to była jego stała praca, w której nadal widziałby się za kilka lat to nie, nie mogłabym z nim być. Nie uważam pracowników fizycznych za gorszych ode mnie, ale na pewno byśmy do siebie nie pasowali i nie uważam się wcale z tego powodu za interesowną, czy próżną, bo i tak nigdy bym nie pozwoliła facetowi, żeby mnie utrzymywał.

Gość gość
Robol dla pustej Karyny