Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uczciwe odszkodowanie?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam pytanie bo może ktoś z Was ma doświadczenie i może coś podpowiedzieć. Kilka miesięcy temu miałem wypadek samochodowy. Nikomu na szczęście nie stało się nic poważnego, ale samochód został mocno uszkodzony. Ubezpieczyciel wypłacił odszkodowanie, ale ...no właśnie. Wypłacone odszkodowanie nie pokrywa w pełni szkody i uważam, że powinienem dostać więcej. Myślicie, że warto iść do sądu i walczyć o zwiększenie odszkodowania? Ma to sens?

Gość gość
Cześć, oczywiście, że warto. Dlaczego masz odpuścić i nie dostać swoich pieniędzy w całości ?! Ja mogę Ci polecić firmę Helpfind, która pomoże Ci wywalczyć dodatkowe pieniądze. Zadzwoń do nich i wszystkiego się dowiedz. Pozdrawiam

Gość gość
Czasem w uzyskaniu odszkodowania potrzebna jest fachowa pomoc...bo sami możemy nie mieć dostatecznie wystarczającej wiedzy i coś możemy ominąć. W takich przypadkach dobra jest pomoc ze strony prawnika na najwyższym poziomie. Ja kiedyś korzystałem z usług firmy http://dlaposzkodowanych.pl/ i bardzo mi pomogli i doradzili.

Gość OEPolisaPlus

Witam, w ramach programu Polisa Plus pomagamy odzyskać pieniądze między innymi za szkody komunikacyjne. Zachęcam do kontaktu z infolinią pod numerem 781 000 781 lub porozmawiania z naszym konsultantem na stronie polisaplus.pl W razie pytań jestem do dyspozycji.

Pozdrawiam,

Kasia z Polisa Plus