Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie wymagania dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

Jakie wymagania stawiacie przed partnerem na całe życie? Jakie musi mieć cechy i sytuację zawodową?

Gość gość
Cechy wyglądu?

Gość gość
Musi byc mezczyzna a nie chlopcem, ktory liczy na to, ze kobieta mu amciu da, majteczki wypierze, lozeczko posciele, ktory sam sobie nie radzi i potrzebuje mamuni by przetrwac jak czlowiek a nie swinia w chlewie. Musi byc stabilny emocjonalnie, nie moze sie obrazac jak wiele facetow to robi, nie moze strzelac fochow, obrazac kobiete bez powodu, musi umiec rozmawiac i niejasnosci rozwiazywac rozmowa w kulturalny i taktowny sposob. Dzieciom, ktore reaguja wyzwyskami i nie nauczyli sie jeszcze kultury mowimy NIE, idzcie dorosnac. Musi szanowac kobiete i ja kochac, byc wierny. Faceci, ktorzy maja miliony powodow by obrazac kobiety mowimy WON. Takie wymagania, nic wyimaginowanego.:)

Gość gość
gość dziś Cechy wyglądu? x takie wymagania to maja tylko faceci, dla kobiet liczy sie bardziej charakter.

Gość gość
Maminsynek z pensja 1700, który nie lubi i nie umie gotowac, całe życie nic tylko gra w gry koputerowe po pracy i któremu trzenba prac i prasowac. Z wyglądu może być zapuszczony, bez zębów. Najlepiej, aby do tego miał poglądy, że kobiety lecą tylko na modeli na kase. To jest ideał.

Gość gość
Takie jak Wiedźmin 3 na ultra.

Gość gość
10:53 A co ty oferujesz w zamian?

Gość gość
10:53 Ja taki jestem i zawsze byłem, moje związki wytrzymują góra 3 lata. Skoro ja wszystko potrafię i jestem zaradny życiowo to nawet niby ogarnięta kobieta zaraz siada na dùpie i ja mam jej usługiwać, nawet jeśli ona nie pracuje. A jak już pracuje to cały jej wkład w związek.

Gość gość
Musi mieć minimum 187 cm wzrostu ,ciemna karnację , piękną męską twarz, być wysportowany, mieć dobrze prosperującą firmę , znać min 3 języki obce , nie posiadać koleżanek , nie lubić wychodzenia z kolegami , być dowcipny szarmancki i nie żałować pieniędzy na mnie

Gość gość
Przystojny, zaradny, fachowiec budowlany, dobry mechanik po studiach, dodatkowy fakultet mile widziany. Zarabiający ok 10 tysięcy na miesiąc ma się rozumieć :) Kochający, spełniający zachcianki swojej wybranki. Pewnie zaraz zapytasz mnie co ja w zamian zaoferuje... za życia raj mu zgotuje :)

Gość gość
Starszy (nie stary) ze stabilna sytuacja finansowa-żaden dusigrosz, dbający o siebie zewnętrznie-fajne ciuchy, zegarek, samochód, gadżety i siłownia. Dobry w łóżku dbający o przyjemności kobiety. Taki który potrafi porozmawiać i zna trochę świata. Ma nie odmawiać kobiecie a starać się dać jej wszystko. Najlepiej jak ma ok 185cm i sporo mięśni, włosy na bok zaczesane w górę, podgolony a nie na 0 na twarzy.

Gość gość
A i zapomniałam co najmniej 21 w spodniach i do tego gruby

Gość gość
Musze go kochać i musi być przy mnie.

Gość gość
Dla mnie cechy wyglądu są o wiele ważniejsze od charakteru. Ale sama uroda to jeszcze za mało dla mnie. Nigdy nie zwróciłabym uwagi na chlopaka, który np. układa asortyment na półki w sklepie czy pracuje na kasie, zaimponować mi może tylko mężczyzna, który ma dobry zawód.

Gość gość
Niektórym, a nawet w większości kobietom wystarczy by był. Nieważne jaki. Patrząc na ówczesnych mężczyzn jacy są nijacy, bez charakteru, bez żadnej męskości, wysuwam takową tezę.

Gość gość
Wszystko jedno jaki, może być leniwy, głupi a zaniedbany, byleby był i byle mieć obrączki na palcu. W Polsce wiadomo, lepiej być mężatką, chociaż czy małżeństwo szczęśliwe to już nikogo nie obchodzi.

Gość gość
gość dziś 10:53 A co ty oferujesz w zamian? x to samo co wymagam i szczera milosc, wiernosc, lojalnosc

Gość gość
gość dziś Musi mieć minimum 187 cm wzrostu ,ciemna karnację , piękną męską twarz, być wysportowany, mieć dobrze prosperującą firmę , znać min 3 języki obce , nie posiadać koleżanek , nie lubić wychodzenia z kolegami , być dowcipny szarmancki i nie żałować pieniędzy na mnie x wynocha prawik z kafe, nie zasmiecaj tego forum swoimi fantazjami