Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara033

Jak to zakończyć?

Polecane posty

Gość Klara033

Jestem po rozwodzie w nowym związku od 7lat z rozwodnikiem. Mieszkamy razem u mnie. Czuję że ten związek mnie wykańcza. Mam dziecko ( 1Olat) on też ma jedno dziecko. Poznaliśmy się po rozwodach ja byłam rozwiedziona 3lata on od 2lat. Dużo poświęciłem dla mojego faceta, czuję się wypalona. On w niczym mi nie pomaga , wszystko jest na mojej głowie. Ostatnio stale są kłótnie. On ze mną nie rozmawia. Czuję się oszukana chciałam założyć rodzinę mieć jeszcze jedno dziecko, a tu nic. Każda moja rozmowa na temat ślubu kończy się kłótnia. On mnie unika zachowuje się tak jak by mnie nie kochał tylko chciał u mnie mieszkać. Zawsze ja wychodzę z inicjatywą typu wakacje itp. Ile tak można ?Czuję się jak jego służąca,która nigdy nie będzie żoną. A ja tak nie chcę mam 33lata (on 38) i chce mieć rodzinę.

Gość gość
Skoro tak nie chcesz to się rozstancie,ślubu nie macie tak ze to trochę łatwiej,jestes jeszcze młoda kobieta całe życie przed tobą

Gość megi222
Nie ma co tego dalej ciągnąć, skoro poradziłaś sobie po rozwodzie to i teraz dasz radę :) myślę że on jest z Toba z wygody, nie daj sobie marnować kolejnych lat, bo obudzisz sie koło 40stki a wtedy może być już późno. Lepiej próbować na nowo niż byc z kims w obawie przed samotnością a życie zaczyna sie po 30stce :) powodzenia

Gość gość
po co 3cie dziecko? mało macie na głowie? Ja myśle że on jest ciebie nie pewny plus uważa że nie da rady utrzymać tak dużej rodziny. Zejdź na ziemie kobieto, oboje jesteście jeszcze po rozwodach więc wybraliście niewypały, oboje nie potraficie budować związku. Z drugiej strony to też twoja wina, bo tyle być z facetem i bez ślubu.

Gość Klara03
Dlaczego niby nie potrafie budować związku? Rozwiodłam się bo mój były mąż zrobił dwóm kobieta na raz po dziecku. Miałam tkwić w patologi? W związku daje z siebie 100% Mój partner rozwiódł się bo jego była żoną miała kochanka

Gość gość
Klara03 dziś masz niefortunną historie wybierania nieodpowiednich facetów, coś z tobą nie tak, masz usterke w logice

Gość gość
Klara03 dziś oboje wybieraliście niewypały a teraz oboje znowu to powtórzyliście, czyli jaki morał z tego?

Gość gość
Hahaha ale rada! A ty wyżej niby masz doświadczenie. Autorka pewnie się uśmiała.

Gość gość
Zwierzęta głosu nie mają 16:24 Moja rada sam bym wywalił z domu Zone jeśli była by w ciąży z innym. To nie znaczy że miał bym w głowie zero. Po prostu źle trafiłaś nikt nie da Ci gwarancji że związek będzie udany.

Gość waterman
Porozmawiaj z nim . Wiem,że to trudne ,bo może się skończyć na deklaracji "odchodzę" itd. Co masz do stracenia ? Czas leci ,twoje pragnienia uciekają ,a sama nie wiesz czego on chce. Zapytaj wprost ,powiedz swoje zdanie i ...musicie dojść do porozumienia lub rozejść się . Czekasz ,myślisz ,a nie wiesz co po rozmowie .Działaj ,działaj

Gość gość
kobiety nieświadomie wybierają debili bo spokojny i ułożony facet jest dla nich nudny, tyle