Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego teściowa tak bardzo lubi porównywać synowe, po co mi mówi to wszystko?

Polecane posty

Gość gość
Zaraz klepnie temat na kafe - dlaczego tesciowa tak dlugo spi, pomocy, co o tym sadzicie - ;) :)

Gość gość
13:04 Dlaczego teściowa tak długo śpi i na dodatek z tesciem, co o tym sądzicie, pomocy!

Gość gość
wczoraj Masz coś z głową? w tym twoim wpisie nie mówi nic złego,jedną i drugą wychwala.Dodajesz ,by było pikantnie.

Gość gość
Porownuje synowe, bo tak jej sie podoba wolno jej , a dlaczego Ty piszesz o tym na cafe.

Gość gość
Widocznie teściowa ma parszywy charakter. Wbrew pozorom takich kobiet jest całe mnóstwo. Nie powinnaś rywalizować z tą drugą synową, tylko zaprosić ją na kawę i starać się utrzymywać z nią dobre relacje. A teściową olać, rozmawiać z nią mniej, wpuszczać jednym uchem a wypuszczać drugim. Szkoda życia na nerwy.

Gość gość
Skoro ty możesz pisać co chcesz, to inni mogą mówić co chca, kto zabroni teściowej?

Gość gość
Miałam podobnie z teściowa i tez mnie to ruszyło ,ale zauważyłam że jej to właśnie sprawia przyjemność wiec gdy którego kolejnego razu zaczęła swoje wywody jak to tamta synowa dobrze zarabia jaka zorganizowana to się uśmiechnęłam i powiedziałam ja tam mamo jej nie zazdroszczę i bardzo się ciesze ze mogę sobie pozwolić na to żeby pierwsze lata poświęcić dzieciom .I zaczęłam jej opowiadać jak spędzam z dzieci świetnie czas ze mąż jest zadowolony bo dziennie ciepły obiad na stole i ze jak przyjdzie czas to tez wrócę s pracy.Po pewnym czasie teściowa odpuscila

Gość gość
Ale co kogo to obchodzi???