Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cataleya

Pierwszy seks z nowym partnerem

Polecane posty

Gość cataleya

Hej od jakiegoś czasu spotykam się z pewnym chłopakiem no i wczoraj mieliśmy uprawiać pierwszy wspólny seks. Jest ode mnie starszy no i bardziej doświadczony, natomiast ja jestem jeszcze dziewicą. Nie powiedziałam mu o tym, bo dziwnie się z tym czułam, wiem że zaraz zostane za to zhejtowana, ale po prostu ze wstydu się nie przyznałam. Ostatecznie do seksu nie doszło, tzn. przerwał błonę dziewiczą, było trochę krwi, ale powiedziałam że ja tak mam, ale nie mógł we mnie wejść. Szczerze nie chciałabym tego spieprzyć, a boje się że po tej nocy on przestanie chcieć się ze mną widywać. Wiem że ta historia jest całkiem żałosna i wiele osób będzie miało tutaj używanie, ale zastanawiam się czy gdybyście chcieli przespać się z laską, a nie mogli i w dodatku zobaczylibyście krew to byście sobie odpuścili

Gość gość
wszystko zależy od faceta a w jakim jesteście wieku? myślę, że mógł się domyślić, że jesteś dziewicą

Gość gość
to ile Ty masz lat że wstydziłaś się że jesteś dziewicą? 30?

Gość gość
Doczekalismy sie czasów, gdzie kobiety wstydzą się dziewictwa, a bycie kurwą jest powodem do dumy....

Gość gość
przecież ten post przewodni ma z 10 lat najmarniej seks, wielkie mi co

Gość gość
Ja bym Cię pogonił do lasu od razu i kazał wykasować swój numer !!!!

Gość gość
chore czasy... dziewictwo to powód do dumy... a puszczalstwo części polek to powód do wstydu.

Gość gość
Dokladnie, kiedys dla faceta najwieksza wartoscia kobiety bylo jej dziewictwo. I kobiety o tym wiedzialy, dumnie sie obnosily z tego powodu. Teraz ilosc k***sow w c***e wyznacza seksualna wartosc kobiety. ...

Gość gość
Smutne ale tak jest przez takie podejście w społeczeństwie nigdy nie miałem dziewicy i myśl ciągle że miała lepszego od mnie w łóżku faceta i to nie ze mną to zrobiła blokuje mine miałem 5 dziewczyn ani razu seksu nie uprawiałem bo każda już to zrobiła mam 24 lata wątpię że znajdę dziewicę głupie czasy :(

Gość gość
To takie polskie nie rozmawiać o seksie. Podstawowy błąd!! Ludzie zacznijcie ze sobą o tym rozmawiać!! Unikniecie problemów, niedomówień, rozczarowań. Seks to temat równie dobry jak każdy inny!!

Gość gość
popieram poprzednika bo seks to chyba najważniejsza rzecz w związku bo jeśli w tych sprawach się nie dogadacie będziecie mieć inne potrzeby i zachcianki ten związek nie ma szans będą zdrady i kłótnie w tych sprawach i w końcu związek się rozpadnie