Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zerwać przez smsa?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś to nie dziękuję za słowo wsparcia i za powodzenia. Niestety, do tanga trzeba dwojga, a miłość to czasem za mało. Jak się nic nie zmieni do spotkania to będę musiała to definitywnie skończyć i być stanowcza w swoim postanowieniu... to ostatnie chyba będzie najgorsze :D

Możesz być mało stanowcza, to znacznie mniej wymagające podejście, a daje identyczny efekt, za to bez zbędnego stresu;) Trzymaj się, naprawdę sprawiasz wrażenie rozsądnej osoby, która wie, czego chce i potrafi nazwać to po imieniu. A to bardzo dużo. Będzie dobrze:)

Gość gość
malo stanowczy ty to madry facet jestes:-P😴

„Jak mi kolega powiedział, że lubi delikatne kobiety takie trochę"niezaradne", to mi kopara opadła” X Dopiero teraz zobaczyłem ten post. Nie bardzo rozumiem co chcesz przez to powiedzieć. Ja też lubię takie kobiety. Oczywiście bez przesady, że przez ulicę sama nie przejdzie i trzeba za nią zadzwonić po taksówkę, ale co do zasady, to odpowiada mi kobieta, którą mam szansę się zaopiekować, a nie taką, z którą np. będę się szarpał o to, kto niesie zakupy. I nie widzę w tym nic nadzwyczajnego.

Gość gość
gość dziś podpisuję się rękami i nogami :D Mało_stanowczy dziś dziękuję, postaram się. Tylko jak wygląda mała stanowczość? Takie mogę sprawiać wrażenie, że wiem co chcę, ale czasem, tak jak z każdego, tak i ze mnie wychodzi diabełek, ale tylko czasem, dziękuję jednak za komplement. Dobrej nocy wszystkim. miło mi, że mogłam się komuś wygadać i porozmawiać na ten temat :)

Gość gość
oj chyba nie:-P

00:02 - małostanowczość wygląda w ten sposób, że nie mam spinki na stanowczość:) Dzięki temu robię swoje i nie stresuję się tym, że coś „muszę”. To tak w skrócie:) Każdy czasem nie wie, czego chce. I o ile to „czasem” nie trwa 24 godziny na dobę, to wszystko jest OK. Ja aktualnie nie wiem czy mi się chce spać:) 🖐️

Gość gość
Weekend.. oboje mamy wolne, a on ? Zero czasu dla mnie, wczoraj się zadeklarował, żebym dziś była u niego z samego rana to może znajdzie czas. Cóż, jest 10, a od niego 0 wiadomości.. To jest dopiero poważne podejście

Gość gość
Szukam osób, które chcą sobie w prosty sposób zarobić 500-1500zł przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą, wejdź na poniższą stronie, zapisz się, a ja Ci wszystko wytłumaczę i podam szczegóły http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
Jakbys chciała to juz bys zerwała, widać nie chcesz i łudzisz się ze on się zmieni