Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrekwawa

Jestem 34 latkiem i chce się umówić z 18 nastoletnia sąsiadką

Polecane posty

Gość Piotrekwawa

Rok temu zacząłem wynajmować kawalerka na jednym z warszawskich osiedli . Ostatnio zamieniłem słówko w windzie z sąsiadką , jest niesamowicie piękna i urocza myślę o niej prawie cały czas. Ogólnie chodzi do trzeciej klasy liceum teraz ma maturę planuje zdawać na prawo. Jak myślicie czy wypada mi zaprosić ją na randkę ? Co myślcie ?

Gość gość
Wypada, myślisz że kogoś to zaszokuje? Młode dziewczyny, zwłaszcza te ładne są przyzwyczajone do zalotów. Jak miałam ok. 18 lat to zarywał do mnie 45-letni żonkoś z łysiną i brzuchem piwnym, więc ty na nikim nie zrobisz wrażenia.

Gość gość
Provo, do tego cienkie jak doopa węża. Na bank nie masz 35 lat, pewnie jesteś ta 18 latka, która sie moczy na widok sąsiada.

Gość gość
Umów się, nie ma nic cudowniejszego od ciała nastolatki. Ja raz na tydzień czasem na dwa wizytuję u pewnej rodziny, jest tam pewna 17stkai trochę jakby ją molestuję, tzn na razie tylko ją całowałem po szyi, uchu i trochę w usta a ręką dotykałem jej pleców pod koszulką, nagich ramion i po brzuchu, chyba się podnieciła bo tak zaczęła głęboko oddycha a sutki jej przebijały prze stanik i koszulkę i bluzę. To chyba jej pierwsze doświadczenia bo tylko siedziała oparta i nie robiła żadnych ruchów tzn nie próbowała mnie dotknąć czy coś takiego ale też mnie nie odpychała więc pewnie jej się podobało. To nie było tak od razu, ona siedzi dużo w domu i jest trochę nie śmiała, byłem tam już kilka razy i na początku tylko ją komplementowałem a ona się uśmiechała od ucha do ucha, dziękowała i kierowała swój wzrok w bok lub na podłogę, już nie mogę się doczekać następnej wizyty.

Gość gość
Wątpie ze sąsiadka Cie zechce :D jeśli jest piękna zapewne otacza ja wianuszek kolegów w jej w wieku...także nikłe szanse

Gość gość
Po co ci takie dziecko?

Gość gość
Stary daruj sobie. Jest prawie 2x młodsza od ciebie. O czym będziecie rozmawiać? Poza tym ona teraz pójdzie na studia i będzie myślała o nauce, imprezach studenckich i nie jeden koło niej się zakręci. Nie nadążysz nad tym i wasz związek szybko się skończy. Chyba, że ci chodzi o przelotną znajomość.

Gość Piotrekwawa
gość dziś No ale mi nie chodzi o sam akt zaproszenia, ale o szanse dalszego rozwoju sytuacji. gość dziś No tego właśnie się obawiam. gość dziś Serce nie sługa, ale nie będę wywierał presji jeśli rzeczywiście będzie chciała być z kimś młodszym to nie będę zatrzymywał...

Gość gość
Koleś masz 34 lata. Jakie serce nie sługa? Po za przypadkowym spotkaniem nic o niej nie wiesz. Nie pisz, że się zakochałes jak tak naprawdę nie znasz jej. Po prostu fajna z wyglądu i tyle. Poszukaj sobie jakiejś starszej co najmniej 25 lat.

Gość Piotrekwawa
gość dziś Ale tu nie chodzi tylko o jej wygląd jest niesamowicie urocza ma piękny głos jestem nią oczarowany.

Gość gość
nie masz szans

Gość gość magda
Piotrek umów się z nią.

Gość gość
też mam 34 lata i jak nie jesteś zapuszczony i dobrze się trzymasz to masz wielkie szanse. takie podlotki lubią być podrywane przez starszych facetów. ja mieszkam blisko liceum i wiem z doświadczenia. i są bardzo łatwe, w łóżku jeszcze drętwe, bo niedoświadczone, ale za to pozwalają ze sobą robić wszystko.

Gość gość
Autorze, napisz nam po co chcesz się z nią umówić. Związek czy tylko seks? Bo jak tak to rób jak napisał ci gościu powyżej

Gość Gość
Dnia 7.04.2018 o 13:45, Gość gość napisał:

Umów się, nie ma nic cudowniejszego od ciała nastolatki. Ja raz na tydzień czasem na dwa wizytuję u pewnej rodziny, jest tam pewna 17stkai trochę jakby ją molestuję, tzn na razie tylko ją całowałem po szyi, uchu i trochę w usta a ręką dotykałem jej pleców pod koszulką, nagich ramion i po brzuchu, chyba się podnieciła bo tak zaczęła głęboko oddycha a sutki jej przebijały prze stanik i koszulkę i bluzę. To chyba jej pierwsze doświadczenia bo tylko siedziała oparta i nie robiła żadnych ruchów tzn nie próbowała mnie dotknąć czy coś takiego ale też mnie nie odpychała więc pewnie jej się podobało. To nie było tak od razu, ona siedzi dużo w domu i jest trochę nie śmiała, byłem tam już kilka razy i na początku tylko ją komplementowałem a ona się uśmiechała od ucha do ucha, dziękowała i kierowała swój wzrok w bok lub na podłogę, już nie mogę się doczekać następnej wizyty.

Cudowniejsze jest ciało młodej kobiety która ma 21-25 lat a nie nastolatka.