Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potworny bol brzucha w polowie cyklu

Polecane posty

Gość gość

Boli mnie bardzo raz po prawej a raz po lewej stronie w dole brzucha.Wzielam 2 skopolany i 2 nospy poprawy nie widze.Nie moge sie wyprostowac pomozcie prosze.W tamtym miesiacu mialam to samo trzymalo mnie 3 dni.Do gina ide w czwartek jak dozyje.

Gość gość
To ból owulacyjny. Gin nic nie stwierdzi, jeśli pojdziesz do niego w dni, w które Cie nie boli. Ja byłam dwa razy i nic lekarz nie stwierdził sama doszlam do tego, że to ból owu. Jest czasem tak silny, ze trudno nawet chodzić, a czasem boli tylko jeden dzień i nie aż tak mocno. Ciesz sie, że go masz, bo wiesz przynajmniej, kiedy masz dni płodne.

Gość gość
JA TEŻ TAK MIAŁAm raz w życiu w połowie cyklu, do tego silnego bolu doszło też krwawienie takie samo jak przy okresie trwające kilka dni. Bol był tak silny ze nawet nie pomagały silne leki przeciwbolowe. To była masakra. Gin powiedział że to owulacja, zrobiono mi usg nic złego nie stwierdzono.

Gość gość
Dzieki za odpowiedzi.Ja mam taki bol odkad dostalam okres po porodzie.Boli mnie dzis okropnie musze to sprawdzic.Autorka

Gość gość
Miałam podobnie, ale to nie był aż tak silny ból. I to nie było w czasie "teoretycznej" owulacji. Ginekolog niczego złego nie stwierdził. I w sumie sam nie wiedział co to bylo. Na usg wszystko ok. Trwało to trzy miesiące pod rząd, a później spokój.

Gość gość
ból brzucha u mnie zwiastował tak naprawdę pojawienie się wzdęcia po posiłkach. Niecierpiałam tego uczucia, bo momentalnie mój brzuch się powiększał i bardzo bolał. A czasem to i oddawał nieprzyjmne dźwięki. Całe szczęście, że udało mi się pozbyć tego okropnego uczucia w miarę właśnie łatwo bo przyjmując Intesta. Biorę ja teraz w trakcie posiłków i czuję się znacznie lepiej