Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się w dziewczynie ale chyba nie możemy być razem :(

Polecane posty

Gość gość
8 cm to spoko rozmiar ; u kobiety wazne jest wejscie i kilka cm gdzie jest punkt g u gory ; 8 cm spokojnie ocierać bedzie to miejsce ; jesli chodzi o mnie to nie cierpie wielkich fiutow ; obrzydzenie mnie bierze na widok takiego i seksu sie odechciewa

Gość gość
I byłaś z tym facetem?

Gość gość
To nie jest powód do rozstań.Zresztą gdybyś ją kochał to nawet byś nie pomyślał o tym.Szukasz pretekstu?

Gość gość
20/45 on odszedł

Gość gość
gość dziś Boję się że to będzie dla niej ciężar. Pewnie wolałaby mieć normalnego chłopaka... Zasługuje na prawdę. Zerwanie bez podania przyczyn mogłoby spowodować, że zacznie siebie winić. Ona wcześniej kogoś miała i na pewno uprawiała już seks. Mnie nawet nie poczuje :/ Zastanawiam się co ze mnie za facet... x Facet-idiota. Powiedz wprost, że masz małą fujarę, a ona zadecyduje co dalej. Wiekszość kobiet nie lrzyzylo nigdy orgazmu pochwowego wiec tak naprawdę problem z rozmiarem penisa jest tylko i wylacznie problemem, ktory jest w glowie facetow. Jak facet ma zręczne palce i jezyk to już jest świetnie. Przestan sie użalać nad soba tylko z nia pogadaj. A jesli powie, że to dla niej żaden problem to już nie drąż wiecej tematu tylko szkol się w minecie. Na małyn penisie latwiejnzrobi glebokie gardlo swoją drogą :D Mój lubi głebokie gardlo, ale jego penis jest na tyle duzy, ze mam odruch wymiotny bo wchodzi za gleboko. K***s to k***s, kazdy jest fajny.

Gość gość
Kocham ją ale nie czuję się jak facet z myślą że nigdy mnie nie będzie czuła. Ona zasługuje na wszystko co najlepsze w tym na dobry seks bo to cudowna dziewczyna. Gdybym miał chociaż 12 cm, nie zastanawiałbym się. Wy kobiety nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie to upokorzenie. Wiem, że ona nie powie mi, że chce zerwać bo jest wyjątkowa ale nie chciałbym żeby się dla mnie poświęcała kosztem swojej satysfakcji. Nie potrzebuję litości.

Gość gość
mozna powiększyć

Gość gość
Nie można, próbowałem wszystkiego. Dlatego sobie postanowiłem że nigdy się nie zakocham i trafiłem na nią... Można tylko operacyjnie podobno o 2-3 cm ale istnieje ryzyko impotencji.

Gość gość
Kobiety Ci tu piszą, ze rozmiar tak naprawde ma znaczenie tylko dla meskiego ego, a nie dla nich, a Ty dalej swoje. Ja po opercji mam blizne na poł brzucha i wyglada naprawdę okropnie i ogromnym problemem bylo dla mnie pokazanie się nago mojemu mezowi. A on nie zwraca na niej zadnej uwagi. Kazdy ma jakis defekt ktorego strasznie sie wstydzi i uwaza go za cos ohydnego i odpychajacego, a dla innych ludzi, a tym bardziej dla osob ktore nas kochaja nie znacza nic te defekty. Widzialam kiedys na ulicy dziewczyne chorujaca na lysienie plackowate. Nie masz pojecia jakie to upokorzenie dla kobiety, kazda z nas chce miec piekne wlosy, a ona byla w polowie lysa. I wiesz co? Szla za reke z przystojnym chlopakiem i wygladali na szczesliwych. Przestan sie nad soba uzalac i martwic czyms na co nie masz wplywu. Skoro dziewczyna Cie kocha to Twojego penisa też.

Gość gość
ten mały dzyndzel łechtaczka rozrasta się dalej do ogromnych rozmiarów , i zaleznie ktora jak ma zbudowane w roznych czesciach tej aparatury odczuwa to ,nie ma zadnego znaczenia czy od jezyka czy od fiuta to te same flaczki jej, sprawdz do ktorej kategorii nalezy ,ja do tej jezykowek fiut to miła rozrywka ale osrodek rozkoszy to od jezyka

Gość gość
Autorze 8 cm to calkiem w porzadku :) mniejsze są mile

Gość gość
A odeszłeś już od niej czy rozważasz to dopiero?

Gość gość
Powiedziałem. Ona zrobiła mi awanturę że mówię jej o takich rzeczach, że śmiem podejrzewać że z tego powodu nie będzie mnie chciała. I przez to, że tak podejrzewam zerwała. Ja wiem że to był pretekst i nie chciała powiedzieć wprost że nie może ze mną być. Mój problem się rozwiązał.

Gość gość
Przykro nam

Gość gość
jestes masochista. po ch...ja sie dolujesz ze zerwala przez to ze masz malego... Juz na zapas zapewniasz sobie pecha. jestes zwyczajnie glupi i w tym problem a nie w malym....

Gość gość
Ta panienka nie kochala cie, nie zaluj ,nastepnym razem pokaz co potrafi twoj jezyk zanim zaczniesz o kompleksach

Gość gość
no na to wyglada, ze jednak to byl pretekst a mowiles ze jest wyjatkowa heh, w twojej glowie tylko, szybko ja wyrzuc

Gość gość
Następnego razu nie będzie. Muszę się nauczyć odstraszać kobiety.

Gość gość
Niepotrzebnie tylko jej mówiłem. Teraz jeszcze porozpowiada to wszystkim i stanę się pośmiewiskiem.

Gość gość
A dlaczego inni mieliby w to wierzyć? olej sprawę i i nie pokazuj po sobie tego. Nikt Ci w majtki zaglądać nie będzie

Gość gość
Kiedyś zbuduję swoje imperium. Wtedy ludzie będą mnie podziwiać. Będę sam kroczył w blasku chwały. Wszyscy będą mi zazdrościć.

Gość gość
Jak porozpowiada, to sama z siebie zrobi idiotke, że o czyichś klejnotach publicznie opowiada. Każdy pomyśli, że ją olales i się głupio mści. Nikt nie potraktuje poważnie takiego gadania, nawet gdyby tak zrobiła. A tak swoją drogą, dziewczyna nie warta żadnego zaangażowania.

Gość gość
14.34 ale tekst, ile ty masz lat 13? to poczekaj w tym wieku jeszcze wszystko rośnie może i penis ci urośnie i nie będziesz musiał budować imperium z marzeń

Gość gość
Jeśli przez to odeszła to słabo. Mogła się obrazić, że ją o to podejrzewasz, ale to tak na chwilę wkurzyć, a nie odchodzić, więc niech spada. A Ty nie odstraszaj kobiet, bo wielu mężczyzn ma jeszcze mniej i mają kobiety i jest ok. Trafisz kiedyś na swoją, normalną, fajną kobietę, dla której cały będziesz normalny, bo taki właśnie jesteś, a tamta jak szuka konia to powodzenia :) Lepiej za mało niż za dużo swoją drogą... Małym coś można, a za dużym się czasem nie da i też by niektóre uciekły :)

Gość gość
Co do "imperium" to chcę mieć jakiś cel w życiu bo szczęśliwy nie będę nigdy. Co do rozmiarów to chyba sam/sama nie wierzysz w to co piszesz.

Gość gość
Współczuję

Gość gość
Wiesz co? Tu nie rozmiar jest problemem tylko nastawienie i brak pewności siebie. Nie wiem czy chciałabym być z facetem, który robi życiowy dramat z rozmiaru i to nawet nie tragicznego... Problem jest w Twojej głowie. Z mniejszymi ludzie są w związkach i żyją. Byłam kiedyś kilka miesięcy z facetem, który miał coś około podobnie jak Ty i jakoś go czułam i było mi przyjemnie. Czasem coś marudził, że nie wszystkie pozycje może, bo niby nie sięgnie, ale nie słuchałam, bo nie odczuwałam jakoś żadnych niby braków. Chciałbyś mieć kobietę, która zamiast iść z Tobą do łóżka marudzi i robi problem z tego, że ma niby coś tam małe/ duże itd? Chyba nie. Może dlatego uciekła, a nie przez rozmiar.

Gość gość
" Lepiej za mało niż za dużo swoją drogą... Małym coś można, a za dużym się czasem nie da i też by niektóre uciekły usmiech.gif" x Dokładnie