Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdzietnnnnaa

Czy teraz wszystkie matki tak wychowują dzieci?

Polecane posty

Gość gość
prawda, widać to po matkach, które jako kare dają podlanie kwiatków...

Gość gość
A czy któreś uczą dzieci np. jak zrobić sobie samemu kanapkę czy śniadanie? Niektóre kobiety narzekają na facetów,że w domu nie pomaga ,ale same eychoeują drugiego takiego samego,bo podsuwają 'pod pysk'talerz zupy.

Gość gość
09,04 o godz 09:34 dla mnie bezcenne jest twoj brak mozgu:-) super wnioski poczyniłas, nie wiem tylko skąd głupia wywłoko:-) wrzucasz mokre majtki, zeby zatęchły w pralce? To gratuluje idiotko:-)

Gość gość
Jestem rocznik 81, nigdy nie "przepierałam" bielizny po kąpieli (mieliśmy pralkę i kosz na bieliznę), a na koloniach czy obozach potrafiłam sobie przeprać i majtki, i skarpetki. Nie jest to jakaś wiedza tajemna, a wiadomo, że w brudnych bym nie chodziła...

Gość gość
Nie rozumiem co to za "przepieranie" gaci codziennie po kąpieli. Chyba autorka z tych co mają tzw draskę na majtkach albo dwie pary majtek, że uważa to za konieczność. Jak byłam dzieckiem nikt mnie takich mądrości nie uczył, a pranie ręczne delikatnych rzeczy robiłam w weekendy. Strata czasu i wody takie codzienne przepierki i nikogo bym takich głupot nie uczyła

Gość gość
Gość dziś 9.54. Obrzucanie kogoś obraźliwymi epitetami, nie wzmocni siły twoich argumentów, co najwyżej zniesmacza. Jeśli masz problem z kontrolowaniem agresji idź na terapię i do jej zakończenia nie bierz udziału w ŻADNEJ dyskusji.