Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktosxxx

Mama mi nie pozwala pojechać z chłopakiem na wesele jako jego osoba towarzysząca

Polecane posty

Gość Ktosxxx

Mam 15 lat a mój chłopak 16 jesteśmy z sobą pół roku nadszedł moment kiedy to jego mama zaproponowała mi pójście z nim na wesele bo dostali zaproszenie. Kiedy przyjechałam do domu powiedziałam o tym mamie, nie marzy mi się seks ani nic tylko miłe spędzenie czasu z osobą, którą kocham. Mama powiedziała, że ona a tym bardziej tata nie zgodzą się na to i żebym nocowała z moim chłopakiem:) powiedziała że już wie co nam w glowach i ze nie chce zostac w takim wieku babcia. Szanuje jej decyzje ale jezu nie chce zadnego j******o pieprzenia sie tylko dobrej zabawy, zreszta sama to powiedzialam mojej mamie ale innymi slowami. Mozecie mi cos doradzic? Zaznaczam ze rodzice mnie traktuja jak mala dziewczyne i na samym poczatku nie zgadzali sie na to zebym miala chlopaka :)

Gość gość
Masz 15 lat, jak mają cie traktowac? Jak dorosłą osobę? Ja też nie zgodziłabym się na nocowanie 15-letniego dziecka poza domem po imprezach

Gość gość
Nie dziwie się Twoim rodzicom.

Gość gość
To powiedz jej, ze jak bys chciala ja zrtobic babcia, to nie musisz jechac az na wesele, ze nawet w szkolnej toalecie mozecie to zrobic.

Gość gość
No nie dziwie się im jestes jeszcze młodziutka,tez bym się nie zgodziła no cóż musisz to przyjąć,ja byłam z chłopakiem już 7 lat miałam 23 lata zaplanowany mieliśmy ślub a mama kręciła nosem jak miałabym u niego spac,wiec nie spałam i jak teraz o tym mysle już jako mężatka to nie było to wcale złe,choć tez się wtedy buntowałam

Gość Ktosxxx
Nie napisalam nigdzie ze chce, zeby traktowali mnie jak dorosla osobe bo do 18 prawie 2 lata ale sam fakt ze majac prawie 16 lat moge miec w koncu chlopaka :)

Gość gość
No a co, nie masz chłopaka? Masz. wiec OK

Gość Ktosxxx
Zapomniałam dodać, że miałabym na 85% pokój sama:p