Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukalapuckana

Jak łatwo można sobie zniszczyć życie.

Polecane posty

Gość gość
Usuń tę ciąze ale podwiąż sobie od razu jajowody, żebyś nigdy nie miała już dzieci bo ktoś tak skrajnie głupi nie powinien ich wychowywać. Jak można trwac w związku z psychopatą, uprawiać z takim tanim bydłem seks i jeszcze olać antykoncepcje. Kurwa, ty przed byle śmieciem rozkladałas nogi, jaką ty jestes kobietą że można byle byle gownem w męskich spodniach żebyś przykleiła się do nogawki... Widać brak tatusia swoje piętno odcisnął. Podwiąż sobie te jajowody i nie ryzykuj ze s*********z zycie jakiemus dziecku z tym albo innym psycholem

Gość gość
Urodziłam dziecko po takim Debilu jak twój. Dziś córka jest dorosła i nie jest genetycznie inną. Ta co to napisała to niech sobie zrobi lewatywe na swoim mózgu

Gość gość
ha ten temat potwierdza ze kobiety w zyciu nie kieruja sie logika tylko emocjami seksu, ktore facet w nich wywoluje, zachowanie autorki jest normalne kazda z was by sie tak zachowala na jej miesju, tak samo jak kazda kobieta po czasie cuzje potrzebe seksu z innym samcem

Gość dlugowlosa na szpilkach
"Genetycznie inna"?? :D Z czym do ludzi.. :D Autorko tu masz najlepszy przyklad jaka potencjalna przyszlosc cie czeka=uwstecznienie I zidiocenie ..;)

Gość gość
Usuwaj i uciekaj do PL, z nim urwij kontakt całkowicie, wykreślę ten rozdział z życia i wyciągnij wnioski.

Gość Kamila3333
I udawaj że nic sie nie stało haha a później zrób to samo z innym i znów skrobanka to jest metodą współczesnych dziw!

Gość gość
Śmiejecie się teraz a po drugiej stronie diabeł upomni się o Was. Ciekawe czy znajomi tam wam pomogą hehe

Usuniecie ciazy to nie jest prosta decyzja i wiaze sie z konsekwencjami zarowno fizycznymi jak i psychologicznymi,ale alternatywa dla autorki to zycie w kieracie przez kolejne 20 lat z marna szansa na ulozenie sobie zycia -pierwsze kilka lat bedzie koczowac na skraju nedzy w obsranych pieluchach i depresji bo" przyjaciolki"takie jak te kafeteryjne obronczynie zycia, odwroca sie od niej I beda wytykac palcami ,ze panna z dzieckiem i trzeba ja odizolowac bo ,nie daj boze ,autorka Misia im uwiedzie..Hipokryzja na maxa a,te co ci tak doradzaja I strasza wyimaginowanym bogiem ,pierwsze cie potem ukamienuja,wiec rob co musisz autorko i miejmy nadzieje czegos cie to nauczy..

Gość gość
Ale nie które baby to głupie! Faceci od was uciekają, wolą panny z dziećmi niż takie durne zazdrosne baby.

Gość gość
Pierwsze kilka lat będzie koczować w pieluchach? Ha widać że nic o życiu nie wiesz. Dziecko nosi pieluchy do roku później jest nocnik. Gratuluję pojęcia!

"Koczowac na skraju nedzy "!Ty zapewne wiesz o zyciu duzo wiecej niz ja :D ,szkoda tylko ,ze z czytaniem i zrozumieniem tekstu pisanego taki problem :D

Gość gość
Wiem o wiele więcej niż Ty o życiu! Dwiedz się dziecko ile matki w Polsce twaraz mają na dziecko a dopiero rad udzielaj.

Gość gość
Pelno "przyjaciol" ktorzy obrabiaja mi doope za plecami. :D no faktycznie cudowne zycie :D idiotka :D

Gość gość
Nie chce was martwić, ale to PROWO:D HAHAHAHHA w Polsce taka zaradna, ze praca 6 k na miesiac, a w Anglii nie wiedziałaś jak sie dostać do gin???:D Przeciez polscy lekarze tam maja gabinety za kazdym rogiem:D Hahaha i poza tym za duzo błędów jak na taka mądrale:D

Gość gość
I bardzo Ciekawe jest to co piszesz - biedna mama zarabia tylko 1500 zł, wiec nie ma co wracać do niej, bo i tak nie bedzie Miała jak pomoc, ale jak byliście na wakacjach i wam zabrakło euro, to miała na pożyczkę dla was?:D

Gość gość
Polecialas na psychola i wiedzialas, ze nim jest wiec przestan pieprzyc, ze kazdy mezczyzna jest zly itd.

Gość Elle belle
Autorko, byłam niedawno w podobnej sytuacji, nie usunęłam ciąży, urodziłam synka, dostaję 1000 zł / msc za urlop macierzyński czyli na 12 miesiecy i 500 + , synek ma wszystko czego potrzebuje. Wzięłam rok urlopu dziekańskiego a za rok wracam na uczelnię. Pozdrawiam

Gość Elle belle
facet nie jest w życiu kobiety potrzebny tak bardzo jak dziecko -ile rzecz jasna ma instynkt macierzyński. Facet zawsze się jakiś znajdzie, a po usunięciu ciąży czasem są trudności z ponownym zajściem i donoszeniem jak wspomniały poprzedniczki ..

Gość gośćateista
No prosze w uk zbanowali protest moherow przed klinika aborcyjna ,tam to jednak inny swiat,tylko w pl zascianek gdzie klechy babom w gacie zagladaja ,a wyprane kobiece mozgi doradzaja innym rodzenie bo prostaczki uwazaja porod za zyciowe osiagniecie..

Gość gość
Ty wyżej przeszczep sobie macice bo na mózg już za późno.

Gość gość
Stul pyska i idz rodzic kolejnego gowniaka krowo rozplodowa:D

Gość gość
Przez 7 lat uprawiałaś seks bez zabezpieczenia?! Z tym samym fscetem? Jesteś naprawdę nierozsadna.

Gość gość
Co to za praca za 6 tys. w Polsce dla kobiety?

Gość gość
Pewno prostytuta ..