Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Linux Pan

Jestem zadowolony z używania Linuksa. Wszystko śmiga, że hej! Zero mulenia.

Polecane posty

Gość gość
windows 10 jest jeszcze gorzej wole linuxa mimo ze czasami zzastyga

Gość foliarz nastroszony
Windows to szpieg NSA. Nawet z zablokowaną telemetrią bezustannie łączy się to guano z pierdyliardem różnych adresów, podczas kiedy Linuks nigdy nie wykazuje żadnej podejrzanej aktywności. https://zapodaj.net/ba2098a5a9b4f.png.html

Gość gość
a wiecie ze nie musiałem zakładac konta na faceboku wystaczyło ze wziełem z konta pocztowego hasło i login bo facebok ciagle mi przysyłał mi wiadomosc ze czeka na mnie

@ gość wczoraj "Bo w Linuksie żadne szpiegowanie nie występuje." Żebyś się nie zdziwił. Android to też linux a szpieguje jeszcze mocniej niż windows xD x O przepraszam, szpieguje nie sam Linux Android tylko APPki które instalujemy i wyrażamy zgodę na dostęp do plików, multimediów, kontaktów, itd. Lecz nawet tam musimy tę zgodę wyrazić. Jeśli ktoś nie chcę wyrazić to nie wyraża. Nie instaluje i nie jest szpiegowany. Proste.

@ gość wczoraj mnie dziwi że on te linuxy wyjątkowo często zmienia x O kim piszesz? O mnie? Ja nie zmieniam Linuksa. W awatarze mam logo Debiana ale w rzeczywistości jadę na jego klonie Linux Mint. Wcześniej miałem bliźniaczy Ubuntu ale Mint jest po prostu zgrabniejszy, milszy, przyjaźniejszy, itd. Wypróbowałem tamte i pozostałem przy jednym.

@ gość wczoraj tylko teoretycznie cynik, bo ja płacę i dostaje mimo wszystko gotowy produkt wymagający jedynie konfiguracji x Po pierwsze, nie jestem cynikiem. Po drugie, ja nie płacę za Linuksa ani grosza, a dostaję nie tylko produkt gotowy ale mój produkt nie wymaga żadnej konfiguracji, bo sam się skonfiguruje optymalnie, a po drugie dostaję go wraz z gotowym pakietem oprogramowania typu LibreOffice, Gimp, itd. Windowsowi daleko do takiej wygody.

Gość gość
Polecam Arch linux. Ogolnie kazdy linux jest lepszy od kazdego win.

Gość gość
jedno jest pewne sa darmowe programy na szareware

ja tez jestem. niedlugo ide z moim przyjacielem do kawiarni dzisiaj albo gdzies gdzie jest przyjemnie bo chce mu pokazac diete raw i przepisy w internecie, oczywiscie zabieram ze sobą tym razem laptopa i pokaze mu jak super szybki komputer jest moja maszyna dzięki linuxowi i oczywiscie publicznie bedzie widać że nie korzystam z windowsa.

Gość gość
osobiscie to bym sie wstydzila publicznie przyznawac ze uzywam linux minta:P:P

lepszy linux mint niz windows vista wzwyz, windowsa xp bym sie nie powstydzil :P kiedys bede z archa korzystał, ale nieprędko :P.