Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ilu partnerow seksualnych myslicie ze miala przecietna 30 letnia Polka?

Polecane posty

Gość gość

Ilu partnerow seksualnych myslicie ze miala przecietna 30 letnia Polka?

Gość gość
no pewnie ze100, bo wpolscejest tak dobrze, ze nie trzeba pracowac, a tylko sexpo 8 razy dziennie sie uprawia.

Gość gość
muj kolega romek to tak miał 2 turczynki bo mu nawaliły majonezu do weganskiego kebaba potem miał 2 wietnamki bo pomylił budki i poszedł prosto zamiast w lewo, a potem nocował u dominika i dalej nie wiem bo dominika nikt od dawna nie widzial bo siedzi mu na necie i podbija mu krolewiczem trzonek bo mu rekpjesc ostanio sie odkleiła na jej wysokości

Gość gość
pewnie nie mniej niż przeciętny 30latek polak

Gość gość
2-3 max, chyba że prostytutki, jest też masa dziewic po 30, choć pewnie nie wiecie o nich bo się nie przyznają

Gość gość
przeciętny 30 letni polak to prawik, może część było w burdelu kilka razy, tyle

Gość gość
I tak szpanujecie na forum ta zarazą !!!

Gość gość
Polki to puszczalskie sciery a te młode to już wogole zlew na nasienie

Gość gość
A faceci co nie uprawiają sexu nie puszczają się co ty p********z lecz się facet ten sex wam mózgi zmiksowal na maxa tak ze nie wiecie co sobą macie zrobić męskie śmiecie!

Gość gość
Mysle, ze rozpietosc bylaby duza, pewnie sa takie co nie mialy zadnego w naszych czasach fobii spolecznej, albo jednego, czy dwoch, a sa takie ktore mialy kilkudziesieciu czy nawet kilkuset. Ale srednio to mysle ,ze kilku

Gość gość
A kilkuset to mialy raczej prostytutki, ale to skrajnosci, chociaz pewnie i takie istnieja

Gość gość
Nie wiem, bo dla mnie po pierwsze istnieją tylko te kobiety, które nie miały żadnego partnera, a po drugie tylko te, które nie mają jeszcze trzydziestu lat. Reszta jest dla mnie przeźroczysta.

Gość gość
Ja mam tobie społeczna i dlatego nie mialam żadnego , ale moje koleżanki po 21 lat jakoś tak 90 % to serio przeorane rury

Gość Tgjhfkgbgbjjhhbjgddh
Różnie. Zależy jak im się życie ułożyło. Są takie, które mają jednego bo pierwszy chłopak został ich mężem, którego nie zdradzają. I takie, które mają po 30-50 facetów(dziewice i prostytutki pomijam). W opinii społeczeństwa kobieta, która miała 30 facetów jest puszczalska, ale mając te 30 lat mieć 30 facetów to nie jest jakiś wygórowany wynik. Załóżmy, że pierwszego miała mając 17 lat i nie udawały jej się związki to przez kolejne 13 lat 30 facetów to średnio 2 na rok.

Gość gość
11:09 sorry ale jeśli tyle razy nie udały jej się związki to jakaś wariatka nie kobieta

Gość gość
11:09 którego nie zdradzają za to oni je zdradzają

Gość gość
11:12 wyobraź sobie, że nie każda jest wariatką z obsesją na punkcie znalezienia i utrzymania przy sobie faceta za wszelka cenę. Jeśli jakiejś lasce ułoży się tak, że pierwszy partner będzie mężem i nie będzie go zdradzała, ani się nie rozwiedzie to super - jeśli oczywiście tak jej odpowiada. Ale jak fanatycznie do tego dąży odmawiając sobie przyjemnych prób to ona jest wariatka, a nie te które żyją w zgodzie z własnymi potrzebami i oczekiwaniami.

Gość gość
11:20 to niech robi co chce ale porządny się za taką nie weźmie bo widać że jest głupia jak but i nie wie czego chce

Gość gość
A wogole jak baba dawała tylu facetom to jest obrzydliwym worem na nasienie ,nikt chyba nie chce żony co można jej noge do pipska włożyć

Gość gość
Kobieta się powinna czymś od faceta różnić a nie robić z siebie faceta w spódnicy ,to że się ubierzesz w sukienkę nie zmieni tego że wyglądasz i zachowujesz się jak chlopisko

Gość gość
11:24 - jak nikt nie chce żony, której może nogę do pipska włożyć to dlaczego tyle kobiet jeszcze rodzi naturalnie i nadal mają mężów?