Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdarza się wam że jesteście wilgotne w pracy? Czy chce się wam sexu?

Polecane posty

Gość gość
Wiesz jak się pisze o kimś to należałoby go poznać bliżej.

Gość gośćbledny
Teraz tu piszesz? A co z moim opow?

Gość gość
Szkoda że nie można tu zweryfikować piszących bo nie wiem z kim w końcu rozmawiam.

Gość gość
pewnie masz rację, pytaj, tylko jutro. Dobranoc. Może rano coś przeczytam, ja 33 lata, mężatka, bez dzieci.

Gość gość
Poproszę jeśli mogę cię poznać byłoby dla mnie bardzo miło.

Gość gość
dobrze, napiszę jak podasz adres.

Gość gość
autor się zawiesił

Gość gość
na to wygląda, czekałam i czekałam, no i pewnie nie będę bohaterką kolejnego opowiadania

Gość gość
Przepraszam ale dopiero dotarłem do domu z pracy. Jak minął dzień dziewczyny? Jutro mam wolny dzień to coś ciekawego napiszę może się wam spodoba a szczególnie Ewelinie. Noże podrzucie jakiś temat lub w jakiej scenerii ma być moje opowiadanie czekam na propozycję.

Gość gość
seks na lonie natury

Gość gość
Kobieta z mężczyzną czy kobieta z kobietą?

Gość gość
Jest ktoś kto przeczytał dziś moje opowiadanie?

Gość gość
kobieta z mezczyzna

Gość gość
Oki jak masz na imię?

Gość gość
Miło mi Radek. Czytałaś podobało się? Tylko szczerze.

Gość gość
Czytałaś je w pracy czy w domu?

Gość gość
Opowieść o swoich wrażeniach po przeczytaniu. Szczerze ponieważ sam widzę pewne niedociągnięcia.

Gość gość
Jestem kobietą i napiszę szczerze. Zrobiło mi się ciepło. Pisz dalej.

Gość gość
Oj tak pisz

Gość gość
Jak masz na imię moja recenzentką?

Gość gość
Cześć, dziękuję za pozdrowienia. Już myślałam, że nie będę bohaterką, może jednak będzie inaczej, chociaż widzę konkurencję. Podrzucam temat: Ewelina ma 19 lat, studiuje, kończy kurs na prawo jazdy. Ewelina ma 162 cm, jest szczupła, posiada jak to mówią "interesujące atuty". Na jednej z ostatnich lekcji przed egzaminem, niespodziewanie instruktor nakazuje zatrzymanie na odludnym leśnym parkingu. Po chwili zatrzymuje się tam drugi samochód wysiada facet ok 45 lat. Rozmawiają chwilę we trójkę, panowie się śmieją, Ewelina jest speszona. Nieznajomy wręcza jej kartkę. To tak na początek, taka retrospekcja wydarzeń z mojego życia. Wymyśl jak to wszystko wyglądało, co było na kartce, jak się skończyło. Buziaki, jestem ciekawa efektów.

Gość gość
aha, chciałbyś coś wiedzieć więcej, pisz tu lub podaj email. Będę przy kompie ok 9-tej.

Gość gość
Część przeczytałam twoje opowiadanie chcę więcej.

Gość gość
Część Ewelina trudne zadanie ale mam nadzieję że sobie poradzę. Jesteś w pracy czy w domu? Nie chciałbym byś miała problem w pracy. Z drugiej strony słowo pisane raczej chyba stymulująco nie działa na kobiety i ich podświadomość. Kobiety raczej wola szept, lizniecie czubkiem języka płatka ucha delikatne muśnięcia opuszkami palców.

Gość gość
Hej, w domu.

Gość gość
Dzień zapowiadał się słoneczny. Ewelina przed wyjściem na lekcje nauki jazdy poprawiła włosy, spojrzała mimochodem ostatni raz w lustro i wyszła z mieszkania. Po 30 minutach była już na placu manewrowym oczekując na Marka instruktora nauki jazdy z którym po ostatnich zajęciach była po imieniu. Miał 186 cm wzrostu ciemny blond włosy i uroczy uśmiech który nie schodził z jego twarzy. Imponowało to Ewelinie a jednocześnie wzbudzało w niej odrobinę fascynacji. Lubiła mężczyzn tego typu. Ma 19 lat i olbrzymi potencjał jest kobietą która podoba się facetom i miała tego świadomość. Zauważyła to po ostatniej lekcji. Marek na pożegnanie ujął jej dłoń i chwilę przytrzymując pochylił głowę i pocałował ją w policzek delikatnie tak przez przypadek czubkiem własnego nosa dotknął płatka jej ucha. Myślała nad tym co się wydarzyło ale nie wiązała z tym żadnych planów.

Gość gość
Czerwona Skoda podjechała do zatoczki drzwi otworzyły się i Ewelina zobaczyła Marka. Wymownym gestem zaprosił ją do środka. Ewelina usiadła za kierownicą a instruktor obiegając samochód usiadł obok na fotelu pasażera. - Gotowa- zapytał niskim głosem. - Tak- odpowiedziała Ewelina i przeszła do czynności przygotowania auta do jazdy według zasad obowiązujących na egzaminie. Od czasu do czasu spoglądała kątem oka na swojego instruktora który dzisiejszego dnia wzbudzał w niej większe zainteresowanie niż na wcześniejszych lekcjach.