Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko mnie nie podoba się tak gwałtowne przejście z zimy do lata?

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś te wiosny były inne. Powiew zefirku, który zapiera dech, chlodek ale już z powiem ciepła. A tu bach, taki chory przeskok. W dodatku jestem bardziej zmęczona niż zima.

Ja lubię, bo dzięki temu mogę szybciej nosić odkryte szpilki. Chociaż nie ukrywam, że nawet zimą na bardzo niewielkim plusie w temperaturze często też je zakładam :)

Gość gość
Też nie lubię. Duszę się.

Gość gość
No w sumie racje, jeszcze miesiac temu byla ostra zima, a teraz lato :) Ale mnie to w sumie sie podoba bo ta zima juz byla dla mnie meczaca, wole zdecydowanie cieplo od zimna

Gość gość
Wkurza mnie i to strasznie :O Jeszcze niedawno bylo chlodno i nosilam plaszcz zimowy, czekalam z utesknieniem az moge zalozyc trench coat , a tu dupa blada bo z dnia na dzien zrobilo sie bardzo cieplo. W tym roku nie bylo wiosny wogole :O I zimy tez nie :O

Gość gość
Mi tez nie. Niewiadomo jak sie ubrac. Cialo nieprzygotowane białe, pedicure tez by sie przydał.

Gość gość
Ja czekam na upały :)

Gość gość
Uwielbiam! :)

Gość gość
Ja też dopiero czekam na prawdziwe ciepło. Niby było wczoraj 28 stopni, ale dziś już trochę mniej. Dopiero kwiecień jeszcze będą chłodniejsze dni. Nie jest jeszcze tak ciepło jak lubie:-)

Gość gość
Od razu zrobiło się lato po zimie i to jest niekorzystne dla zdrowia, bo szybko trzeba się przestawić na wysokie temperatury. U mnie w pracy wszyscy narzekają, że czują się zmęczeni i boli głowa. Wcale nie trzeba być babcią 100 letnią, żeby podle się czuć przez taką pogodę. W dodatku jest sucho i okropnie się kurzy, jakby popadało chociaż to da się wytrzymać

Gość gość
Kwietnia jest, jeszcze może sypnąć;-)

Gość gość
Grunt ze jest ciepło, kocham słońce :-)

Gość gość
Nie, mnie to pasuje, ze zrobilo sie cieplo bo juz mialam dosc zimy i marzylam zeby sie skonczyla

Gość gość
Zreszta cieszmy sie cieplymi dniami bo jeszcze pewnie beda chlodniejsze tej wiosny kiedy bedzie kolo 10 stopni i padalo

Gość gość
Ja się cieszę, bo gdyby było chłodniej to musiałabym dokupić węgiel a tak za tą kasę kupiłam dzieciom trampolinę na podwórko a w dodatku w końcu chce mi się żyć, bo jak nie ma słońca to mam takiego doła, że najchętniej bym cały dzień w łóżku leżała.

Gość gość
Uwielbiam taką pogodę! Słońce, nie za gorąco wręcz idealnie. Polacy.....wiecznie ze wszystkiego niezadowoleni

Gość gość
Teraz jest pieknie,caly dzien na podwórku