Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Znów historia się powtarza...

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem wzorem świętości i nie błyszczę tu jak diament Miejsce w p*********j celi zawsze zagwarantowane Myśli czarne jak atrament, nie przymierzaj moich butów Bo się znajdziesz pod ostrzałem prokuratorskich zarzutów Lubię to co zakazane i nie nawijam z tego piekła Psom się wciska farmazony, a nie niewinne kłamstewka To jest R'ka a nie Ptka moi ludzie ciągle siedzą Równowaga się zachwiała, więcej myśliwych niż zwierząt Takie życie mój kolego, recydywa jest jak blizna Niech Cie ręka Boska broni, żeby się do czegoś przyznać Nie bądź p***a i nie pękaj, a z opresji wyjdziesz cały Czarne chmury nad głowami niestety znowu zgęstniały Nawet z tym nie dyskutuję, już po prostu taki jestem Lubię życie na krawędzi, na tym punkcie mam obsesję Możesz spotkać mnie na mieście i podziękować za szczerość Możesz spotkać mnie na mieście albo ziomuś gdzieś pod celą Jestem brat recydywistą, rodem z ulicznego bagna Każda kolejna odsiadka tylko to uwiarygadnia Wciąż historia się powtarza, znowu wiozą mnie na dołek To niestety ziomuś życie, w które dawno już wsiąknąłem...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować