Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ex mówi że ilość spotkań ze mną nie wystarcza

Polecane posty

Gość gość

Spotykaliśmy się 2 lata, potem przez jakiś czas po rozstaniu ona milczała, ja się odezwałem, ona napisała że możemy spróbować jeszcze raz ale cały czas powtarza że spotkania 2 razy w tygodniu jej nie wystarcza. Ja nie mogę więcej ze względu na studia, mam zajęcia od rana do wieczora albo dużo na kolejny dzień, ona ma lajtowe studia, nie pracuje, całymi dniami się nudzi. Irytuje mnie to że ona stawia mi jakieś warunki i każe w sumie wybierać między nią a studiami. Czy ona jest niedojrzała że ma takie wymagania i stawia mi co chwila ultimatum?

Gość gość
Jak nie masz czasu, to po co ci dziewczyna? Skoncentruj sie na studiach i nie zawracaj jej doopy.

Gość gość
jak ci zależy na niej to musisz porozmawiać poważnie i wyłożyć jasno, że mimo chęci czasu nie masz. zawsze da się znaleźć jakiś kompromis ;) ja pracuję do późna i mój facet też, a dajemy radę się widywać kilka razy w tygodniu - i to w tygodniu właśnie.

Gość gość
Widocznie ona nie potrzebuje wielogodzinnych spotkań, tylko chce Cię zobaczyć, nawet jeśli to pół godzinki. Doceń.

Gość gość
To bardzo dobrze znaczy, że ona chce się często widywać, na tym polega związek, tak jak ktoś pisze- czasem wystarczy nawet na chwilę, wiadomo, że nie kończysz zajęć o północ, jeśli ona ma czas to mogłaby podejść po Ciebie po zajęciach i chociaż na chwilę się spotkać. Jeśli Wam zależy to da się to jakoś ogarnąć kompromisowo

Gość gość
Nie wiem czy stawia ultimatum czy tylko informuje o swoich uczuciach, mi to brzmi na to drugie i ją rozumiem, wiadomo, że każdy komu zależy chce się spotykać częściej, 2 razy w tygodniu to naprawdę bardzo mało. Nie stawia warunków i nie każe wybierać tylko mówi jak jest, pytanie czy się liczysz z jej uczuciami itd czy od razu to dla Ciebie jakieś warunki itd. A pomyśl w drugą stronę- może to Ty jej stawiasz warunek, że ma jej 2 spotkania wystarczyć? I nawet nie kiwniesz palcem, żeby coś pokombinować? Tak jak wyżej- możnaby czasem chociaż na chwile po zajęciach itd. Patrz powyższe wpisy- da się jak się chce.

Gość gość
olej ją