Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stłuczenie nadgarstka

Polecane posty

Gość gość

Witam, Czy powinnam udać się do lekarza? Wczoraj uderzyłam się w nadgarstek a dzisiaj jak nim poruszam to mnie boli w prawo i w lewo, w dół i w górę i przy zginaniu palców. Nie lubię chodzić do lekarzy. Czy da się samemu wyleczyć nadgarstek? Skoro mogę nim ruszać i pisać na klawiaturze to chyba nie mam złamanego tylko tak jakby ktoś mnie kopnął lub uderzył w rękę z całej siły.

Gość gość
Mam kompres Flex ten największy rozmiar i bardzo jestem zadowolona. Taki kompres łagodzi praktycznie każdy typ bólu i to często lepiej niż tabletki.

Gość gość
Polecam kompresy Flex to polskie okłady marki Sanity. Przydają mi się przy bólach mięśni, oczywiście chodzi mi o kompresy zrobione na ciepło, rozgrzewające, bardzo długo potrafią trzymać wysoką temperaturę.Wystarczy taki kompres obłożyć materiałem i nic nie podrażnia, nie piecze.

Gość w jakich aptekach
Dnia 26.10.2018 o 15:07, Gość gość napisał:

Polecam kompresy Flex to polskie okłady marki Sanity. Przydają mi się przy bólach mięśni, oczywiście chodzi mi o kompresy zrobione na ciepło, rozgrzewające, bardzo długo potrafią trzymać wysoką temperaturę.Wystarczy taki kompres obłożyć materiałem i nic nie podrażnia, nie piecze.

W jakich aptekach mozna dostac (ale z tych wiekszych) KRK

Gość addd

Zainwestowałam w kompresy Flex , dokładnie we wszystkie cztery rozmiary. Działają świetnie, najfajniejsza jest chyba obróbka jeśli chodzi o nagrzanie i schłodzenie. Zimny po prostu leży w zamrażarce, a jak chcę zrobić okład na ciepło to wrzucam na moment do mikrofalówki.