Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wkurza was ze mlode dziewczyny maja lepsze ubrania kosmetyki niz wy?

Polecane posty

Gość gość
Wziełaś biedaka męża to twój problem że żyjesz jak żebraczka i wygladasz jak stary zaniedbany klamot autorko.

Gość gość
Twoj problem że musisz tanioche kupować z chińczyka.

Gość gość
A niech mają po 30-stce skora z ryjow sama im odpadnie od tej chemii na ryju.

Gość gość
Wyglądają jak małe k/u/r/e/w/ki prowokujące.

Gość gość
mi to obojetne. Patrze tylko na siebie. Wszedzie znajdzie sie ktos w lepszej sytuacji, ladniejszy i tak dalej. Kims innym nie bede. Takie myslenie o p*****lach jest bez sensu. Zreszta wyglad nie jest sensem zycia (co nie znaczy ze nie lubie o siebie dbac i sie nie myje)

Gość gość
Ja nigdy nie zazdroszcze goowniarom dojacym z rodzicow ani babkom obdarowywanym przez bogatego meza.tez bym tak mogla ale honorowo kupuje tanie kosmetyki-ale za to co zapracowalam.prezenty z jakiejs okazji jak najbardziej pasuja

Gość gość
19:24 ale pustak, zal materialistyczne i obrzydliwe

Gość gość
Nie, nie wkurza mnie to. W ogóle o tym nie myślę i się nie porównuję. I tak naprawdę nie mam potrzeby kupowania np. drogich kosmetyków, mimo, że pieniądze mam. A tak na serio to te drogie kosmetyki naprawdę działają duzo lepiej od tańszych?

Gość gość
18:41 Dlatego jesteś uposledzona, bo nie rozumiesz, ze nie zazdrości się garbatemu, ze ma proste dzieci, tego się nie uleczy

Gość gość
Czasami mnie to irytuje jak mam doła. Mieszkam w regionie o wysokim bezrobociu, a jak się ma pracę to oscyluje wokół najniższej krajowej, pełno tu też staży i fantastycznych umów na 3/4 czy 7/8 etatu, gdzie najniższa krajowa zobaczysz jak świnia gwiazdy. Trudno więc nawet myśleć o takich kosmetykach, ale wiecie co? Myślę, że te laski przepuścily kupę kasy, którą mogłyby lepiej zainwestować. A cena nie zawsze jest adekwatna do jakości produktu. Gdy nie miałam pracy, odmawiałam pompejańską. Pracę znalazłam, ale była to ciężka praca i żeby sobie to jakoś wynagrodzić kupowałam właśnie tonę kosmetyków. Teraz się pomodlę o rozum do lepszego gospodarowania pieniędzmi, bo żadna sztuka zarobić, jak się wyda na bzdury to nic się nie osiągnie.

Gość gość
Nie. To są tylko rzeczy.

Gość gość
gość 2018.04.11 gość dziś piszesz tak, bo im zazdroscisz teraz kosmetyki sa dobrej jakosciusmiech.gif nie takie jak za twoich czasow xx Dobrej jakosci ? Nie rozsmieszaj mnie :D Chyba nigdy nie przeczytałas składu, a jak juz niewiele z niego rozumiesz.. Dobrej jakosc gotowe kosmetyki sa nie na portfel przecietnej 13 latki, w takich ilosciach jakie opisuje to gośc. Zreszta po co to jej ? Temu dziecku ? Az tak jest zaniedbana ? Nie musze zazdrościc 13 latce :D Stac mnie by kupic sobie cos luksusowego..bo nie kupuje ilosci hutrowych. Zerszta nie kupuje prawie wcale.. robie sama w domu :) I dokladnie wiem , co jest w środku i jakiej jakosci sa to kometyki. I nie przeplacam, a kase wydaje na co innego.

Gość gość
robisz sama kosmetyki i wiesz co jest w środku? to składniki do tych kosmetyków też sama produkujesz? masz pole, pszczoły, kury, krowy, zioła? czy z czego robisz te kosmetyki? z własnej qpy?

Gość gość
Ja miałam taką znajomą Basię. Mieszkała z rodzicami całe studia, nie pracowała a stypendium przewalała na fajki. Ja ciężko pracowałam. Ona brała od rodziców a teraz ma dobrą pracę.dziś podobno wygląda świetnie bo źli ludzie zawsze wygrywają... Faknie wydawać na drogie kosmetyki jak się pasozytuje na kimś. A kiedyś była brzydką kujonką w glanach i ciuchach ze szmateksu.

Gość gość
Zawsze byli bogaci i biedni. I tak do grobu bogactwa nie wezmą i to jest pocieszajace, biedny czy bogaty i tak każdy kiedyś umrze i będzie rozkładającym się trupem, kasa nic nie pomoże. Ale jak moja siostra kupila swojej 13 letniej córce telefon za 3 tysiące to dla mnie to juz chore jest. A bogaci to oni nie są. Ona robi na dwóch etatach, mąż na rencie.. Ale dziecku wszystko kupują co chce. Jak my bylysmy male to była bieda i w tych samych ciuchach się chodziło cały czas. A teraz dzieci maja wszystko. Nawet to 500 plus. Moi rodzice żadnej pomocy od państwa nie mieli.

Gość gość
Teraz szesnastki sa tak wylaszczone ze szok :-(

Gość gość
gość dziś robisz sama kosmetyki i wiesz co jest w środku? to składniki do tych kosmetyków też sama produkujesz? masz pole, pszczoły, kury, krowy, zioła? czy z czego robisz te kosmetyki? z własnej qpy? xx Nie kochana :) Ale dyskusja z toba nie jest warta mojego czasu. I tak nie zrozumiesz, a szkoda rzucac perły przed wieprze..

Gość gość
Teraz dzieciaki bogatych rodziców dostają 500+ jako kieszonkowe. Wiem bo sam bogaty tatuś mi tak powiedział. Przynajmniej gnojki mają nie tylko na kosmetyki, ale i na dopalacze wystarczy :D

Gość gość
Nigdy o tym nie myslałam, bo i tak uwazam, ze tansze polskie kosmetyki nie sa gorsze od tych najdrozszych, gdzie płaci sie za reklamę, opakowanie, dystrybucję. Podobnie ciuchy, z tym,ze tu oczywiscie moga byc prawdzwie luksusowe ubrania,najlpeszych swiatowych marek, pojedyncze wzory, a takich 17 latki i tak nie noszą. Kompletnie mnie to nie rusza i nie wkurza, dziwie sie tylko rodzicom, bo wiadomo,ze mloda dziewczyna sama na to nie zarobi, poza tym w tym wieku naprawdę mozna dobrze wygladac w tanszym ciuchu , a tym bardziej kosmetyku, a kasę znacznie lepiej spozytkowac.