Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kręci mnie wizja bycia luksusową prostytutką. Macie tak

Polecane posty

Gość gość
gość dziś dziś Rodzina nic nie wie. Klienci zazwyczaj sa malo wylewni i ja rowniez. Nasze rozmowy zazwyczaj koncza sie na pogodzie, korkach na miescie itp. Nie lubie mowiac szczerze za bardzo sluchac ich wyznan bo mnie najzwyczajniej w swiecie nie interesuja. Meczy mnie to. Jednak jesli sa to stali klienci z ktorymi jakies tematy podlapie to sytuacja inaczej wyglada i chetnie porozmawiam. Jednak znacznie bardziej wole szybka akcje i do widzenia usmiech.gif x A są tacy, którzy przychodzą tylko się zwierzyć? Może mogłabyś jakoś nawiązać stałą relację z tymi, z którymi fajnie się gada? Skoro masz możliwości, to szkoda, żebyś przeżywała takie niefajne sytuacje.

Gość gość
To nie wieczorna, tylko Nimfomanka znowuż odlatuje w swoje schizy czyli tematy o seksie i swojej urojonej atrakcyjnosci, ją to zawsze kręciło nawet jak pisała o gwałcie . KMWTW

Gość gość
No i idiotka z psychozą spłoszyła fajną i szczerą osobę. Dzięki wielkie. Autorka.

Gość gość
dziś Nie ma takich. Raczej przychodza w konkretnym celu. Co do relacji to puki co nikt taki sie nie trafil. Na staly sponsoring to ciezko upolowac klienta i raczej nie chce bo jako dziewczyna do towarzystwa wiecej zarobie niz na wylacznosc. A zwiazku nie szukam w ogole puki co a juz na pewno NIGDY w zyciu nikogo do tej roli nie wezme z klientow. Ide spac. Milej nocy :)

Gość gość
dziś Spokojnie. Czasem tu przebywam a wiec przywyklam. Ignoruje glupkow.

Gość gość
gość dziś To nie wieczorna, tylko Nimfomanka znowuż odlatuje w swoje schizy czyli tematy o seksie i swojej urojonej atrakcyjnosci, ją to zawsze kręciło nawet jak pisała o gwałcie . KMWTW x Zakaluch vel Wieczorna weź się uspokój poj***e i nie pisz sama ze sobą 🖐️

Gość gość
gość dziś To nie wieczorna, tylko Nimfomanka znowuż odlatuje w swoje schizy czyli tematy o seksie i swojej urojonej atrakcyjnosci, ją to zawsze kręciło nawet jak pisała o gwałcie . KMWTW X Żadna Nimfomanka. Ja założyłam temat. A tę waszą Wieczorną kojarzę z innego tematu, w którym tak jak dzisiaj obsesyjnie szukała jakiejś Nimfetki. We mnie też. Zresztą to pewnie ty sama piszesz. Te same zagrywki co ostatnio. Żegnam i życzę miłego leczenia. Autorka.

Gość gość
gość dziś dziś Nie ma takich. Raczej przychodza w konkretnym celu. Co do relacji to puki co nikt taki sie nie trafil. Na staly sponsoring to ciezko upolowac klienta i raczej nie chce bo jako dziewczyna do towarzystwa wiecej zarobie niz na wylacznosc. A zwiazku nie szukam w ogole puki co a juz na pewno NIGDY w zyciu nikogo do tej roli nie wezme z klientow. Ide spac. Milej nocy usmiech.gif x Dzięki za ciekawe posty. Trzymam za ciebie kciuki.

Gość gość
akurat Nimfe z kowbojek jest śliczna więc ci nie pykło z tą urojoną atrakcyjnością xD żyjecie nią jak poyebane. ty jesteś ta co tak doopę Genie lizała z chorej zazdrości o Nimfe xD ? k****a cała gwardia kowbojkowa poleciała za p*****m wieczornym xD

Gość gość
gość dziś ale beka xD wieczorna ma nawrót choroby xD zabawne to jest mówić że jest się dobrym człowiekiem i walić kapę do pedofilskich historii xD pamiętamy xD xxxx Masz taką samą chorą obsesje na punkcie wieczornej jak ona na twoim. Najpierw wniosłaś rakowisko na inne forum a jak wszyscy normalnie je opusili to teraz przylazłas tutaj robisz to samo. Podpuszczasz na innych, bo tylko tyle potrafisz.

Gość gość
gość dziś dziś Spokojnie. Czasem tu przebywam a wiec przywyklam. Ignoruje glupkow. x No i bardzo słusznie. Nie ma co się przejmować :) Jak możesz napisz jutro, czemu byś nie chciała z klientem. Jakby się pojawiła miłość. Słyszałam o takich związkach.

Gość gość
gość wczoraj akurat Nimfe z kowbojek jest śliczna więc ci nie pykło z tą urojoną atrakcyjnością xD żyjecie nią jak poyebane. ty jesteś ta co tak doopę Genie lizała z chorej zazdrości o Nimfe xD ? k****a cała gwardia kowbojkowa poleciała za p*****m wieczornym xD X Nic nie mam do tej Nimfy bo to nie ona rozwala temat, ale możecie nie pisać wiecznie o tych dziewczynach? Rozwaliłyście swoimi schizami fajny temat. Autorka.

Gość gość
gość wczoraj dziś Nie ma takich. Raczej przychodza w konkretnym celu. Co do relacji to puki co nikt taki sie nie trafil. Na staly sponsoring to ciezko upolowac klienta i raczej nie chce bo jako dziewczyna do towarzystwa wiecej zarobie niz na wylacznosc. A zwiazku nie szukam w ogole puki co a juz na pewno NIGDY w zyciu nikogo do tej roli nie wezme z klientow. Ide spac. Milej nocy usmiech.gif X Dzięki za wszystko, co napisałaś. Poczytam na spokojnie potem bo przez tych wariatów już się przestałam orientować w temacie. Też jestem za tym, żebyś tu jutro zajrzała. Smacznych snów :) Autorka.

Może to dziwne, ale znam co najmniej 2 kobiety, które kiedyś fantazjowały lub dalej fantazjują o byciu prostytutką. Jest w tym coś kuszącego dla kobiet, które lubią czuć się dominowane, które lubią seks, chcą czasem porwać się na odrobinę wyuzdania, seksu bez zobowiązań. Myślę też, że nie jeden facet myślał kiedyś o tym, by być męską prostytutką, dać sobą rządzić kobiecie, wykonywać jej polecenia, dostawać wynagrodzenie finansowe za seks.

Gość gość
Nimfa pisze ze nie ma nic do samej siebie. Czy jest na sali lekarz?! Najlepiej dr House. Ewentualnie Falkowicz.

Gość gość
gość wczoraj gość dziś ale beka xD wieczorna ma nawrót choroby xD zabawne to jest mówić że jest się dobrym człowiekiem i walić kapę do pedofilskich historii xD pamiętamy xD xxxx Masz taką samą chorą obsesje na punkcie wieczornej jak ona na twoim. Najpierw wniosłaś rakowisko na inne forum a jak wszyscy normalnie je opusili to teraz przylazłas tutaj robisz to samo. Podpuszczasz na innych, bo tylko tyle potrafisz. x Wszyscy spokojnie pisali na temat dopóki nie przylazła ta chora idiotka z manią prześladowczą i z tekstami o tej Nimfetce. O żadnej Wieczornej nie było mowy dopóki nie zaczęła pisać o tej drugiej. Dokładnie tak samo było tu już kilka razy w innych tematach. Chyba rzeczywiście zazdrościcie tej dziewczynie urody bo nie jesteście obiektywne.

Gość gość
A widział kto wieczorno?

Gość gość
gość dziś Nimfa pisze ze nie ma nic do samej siebie. Czy jest na sali lekarz?! Najlepiej dr House. Ewentualnie Falkowicz. x Nie pajacuj. Sama zaczęłaś szukać obsesyjnie tej całej Nimfy. Robiłaś to wcześniej już w innych tematach i każdy rozwalałaś. Widać że jesteś zazdrosna o nią i masz obsesję na tle tej dziewczyny. Nas to nie interesuje. W*********j stąd.

Gość gość
Nimfa bogini.

Gość gość
Prędzej niż ty Wieczorna/Ptasi Mózg xD Ty weź lepiej nie podskakuj bo napiszę Nimfetce na kowbo co tu odwalasz i znowu cię dziewczyna uciszy na miesiąc. Po co ci to?

Gość gość
chikichiki dziś Może to dziwne, ale znam co najmniej 2 kobiety, które kiedyś fantazjowały lub dalej fantazjują o byciu prostytutką. Jest w tym coś kuszącego dla kobiet, które lubią czuć się dominowane, które lubią seks, chcą czasem porwać się na odrobinę wyuzdania, seksu bez zobowiązań. Myślę też, że nie jeden facet myślał kiedyś o tym, by być męską prostytutką, dać sobą rządzić kobiecie, wykonywać jej polecenia, dostawać wynagrodzenie finansowe za seks. W życiu piękne są tylko chwile... X Właśnie wiem o tym i nie czułam się ze swoją fantazją specjalnie oryginalna. Tym bardziej mnie zaskoczyło to, że wątek wzbudził takie emocje. Czytałam kiedyś wywiad z psychologiem-seksuologiem, który twierdził, że to dość powszechna fantazja u kobiet. Widać u nas panuje w tym temacie straszne tabu (jak widać wyżej). Fajnie, że mimo wszystko w temacie znalazły się mądre osoby, które coś do niego realnie wniosły. Poproszę o usunięcie śmieciowych wpisów. Może wątek się rozwinie i będzie bardziej czytelny. Ciekawe, że piszesz o tym, że i mężczyźni mogli by chcieć czegoś takiego. Fajny wątek do rozwinięcia jutro. Dzięki za ciekawą wypowiedź i dobranoc :) Autorka.

Gość gość
gość wczoraj Jest wiecej plusow niz minusow tej pracy. Przedewszystkim plus ogromny ze nie musisz wstawac do pracy i codziennie 8 godzin stac na nogach za marne 2000/miesiac. xx No pewnie, jak się jest bez ambicji, zawsze d*pka pozostaje jakąś alternatywą, nie dziwię się. Niektóre rozplanowały sobie przyszłość tak, by robić jeszcze mniej od Ciebie, a jednak mieć więcej, przy czym pozostawać samodzielne, a nie na utrzymaniu frajerów, którzy muszą płacić. Wystarczyło pomyśleć. Nie ma niczego ''luksusowego'' w byciu ścierką, ale wmawiaj sobie dalej, Twoje życie. Pozdrawiam.

Gość gość
Jak szybko zaczniesz tak szybko możesz skończyć pobita lub zamordowana gdy nie zapłacisz " ochronie " czyli lokalnej mafi która bierze characz bo tak jest w całym świecie w protytucji. A również możesz złapać coś od walniętego klienta co cie przeleci w brew twojej woli z HIV lub innym świństwem. A czy to nie jest wpis jakiejś mafii bo brak owieczek co by na nie robiły. Czarno to widzę z tą prostytucją!

Gość gość
Takie z was dziewice jak z Paetza święty Pański. Wy szmaty.

Gość gość
Odpjerdol się od Paetza.

Gość gość
A co, zrobił ci dobrze?

Gość gość
gość dziś A co, zrobił ci dobrze? x Od robienia mi dobrze to jest twoja stara :classic_cool:

Gość gość
czika bomb