Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zamilkłeś tak nagle... Kochanie, tęsknię...

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze kilka dni temu ścigałeś mnie po sieci.. Wysyłałeś zdjęcia, pragnąłeś moich... Tak bardzo Ci się podobałam. Teraz mi nawet nie odpowiadasz na pytanie co się stało :( Więc tu pytam... Co mu się stało? Nagły brak zaintetesowania? Szliśmy łeb w łeb. Nie było, że któreś mniej. Ja byłam zafascynowana nim a on mną. Nie nie ma żony. Jest wolny. Nie było żadnych spięć. Jednego dnia był zmęczony. Norma ja też jestem czasami. Drugiego, trzeciego cisza... Potem wzmianka "jutro zadzwonię kochanie"... Nie zadzwonił. Cisza. Zalajkował mi jakiegoś posta i tyle. Milczy a ja tęsknię...

Gość gość
Dziękuję żabko za wylanie swoich frustracji w moim poście...

Gość gość
Za proste żabko... Zwierzał mi się i obawiam się, że za mocno... Nie olał mnie. Tyle wiem. Tylko czemu milczy...

Gość frog_in_the_fog
no jak tam sobie chcesz. w takim razie po co ten temat, jeśli nie olał? po prostu żal mi takich kobiet i tyle.

Gość gość
Ok żabko. Dziękuję:) a może masz rację... Kto wie... Buziak

Gość gość
Temat założył wiecznie ten sam zblazowany chory podszyw

Gość gość
???? Że ja podszyw?? Pod kogo niby?

Gość gość
Szukam osób, które chcą sobie w prosty sposób zarobić 500-1500zł przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą, wejdź na poniższą stronie, zapisz się, a ja Ci wszystko wytłumaczę i podam szczegóły http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic-88380-40486-96220/