Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię tatuśków :( Przystojny jest ten pan co prowadzi bloga o Aspergerze

Polecane posty

Gość gość

Fajny :(

Gość gość
ktory? :D

Gość gość
Zobacz sobie jego funpage "Asperger i życie z zespołem Aspergera". Fajny i mega inteligentny gość. Jego dzieci to mają i on też, ale sobie super radzi i osiąga suckesy w życiu. Nawet się dał namówić na zdjęcie okularów na filmiku :P Dobra dupa męska :(

Gość gość
W sumie imponuje mi to, że ktoś jest dobrym ojcem. Dobrym człowiekiem w ogóle. To jest dla mnie pociągające. Tak samo jak zaradność czy przystojność.

Gość gość
Chłopaki jak chłop z wyglądu.

Gość gość
22:59 No fajny gość :P Słodkie jak się martwi o te dzieciaki. A z drugiej strony też potrafi się wypowiedzieć na temat. Nie jest statusiały.

Gość gość
Szukam osób, które chcą sobie w prosty sposób zarobić 500-1500zł przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą, wejdź na poniższą stronie, zapisz się, a ja Ci wszystko wytłumaczę i podam szczegóły http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic-88380-40486-96220/

Gość gość
Ten ci się podoba? Pff... Jestem dużo przystojniejszy. Typowy facet z wyglądu.

Gość gość
23:00 Co? Nie kumam?

Gość gość
A co tu kumac? Zwykły facet.

Gość gość
gość dziś Ten ci się podoba? Pff... Jestem dużo przystojniejszy. Typowy facet z wyglądu. x Bo tak naprawdę to nie o sam wygląd chodzi, ale całokształt.Nic mu nie brakuje wizualnie i może się podobać. Jak najbardziej.

Gość gość
Baby lecą na facetów z zespołem aspengera. Korwin-Mikke na to choruje i miał masę kochanek.

Gość gość
23:04 No właśnie o to chodzi. Moim zdaniem jest przystojny i chyba też obiektywnie ten pan się klasyfikuje jako taki. Ale to chodzi o całokształt. Podoba mi się to, że z jednej strony jest troskliwy, świadomy emocjonalnie. Gotuje swoim dzieciakom, martwi się o nie. A z drugiej strony odnosi też sukcesy zawodowe na swoim polu. Jest zamożny i potrafi zapewnić rodzinie byt. No fajny w moim odczuciu i tyle :P

Gość gość
gość dziś Baby lecą na facetów z zespołem aspengera. Korwin-Mikke na to choruje i miał masę kochanek. x Skąd te dane z Korwinem? Jakieś jeszcze przykłady znanych masz? Ciekawa sprawa.

Gość gość
Ten temat potwierdza tezę że kobiety potrzebują emocji skoro w zaburzeniach doszukuja się wyjątkowości.

Gość gość
AHA! :D :D :D Już wszystko jasne czemu ewidentny przeciętniak jest taki przystojny :D Jest kasiasty!!! :D :D :D Jakie to typowe dla kobiet :D :D :D Poprawiłyście mi humor przed snem :D

Gość gość
Przecież to provo jakiegoś starego 40 latka który próbuję udowodnić że faceci są atrakcyjni w tym wieku ... Podpowiem : nie są.

Gość gość
gość dziś Ten temat potwierdza tezę że kobiety potrzebują emocji skoro w zaburzeniach doszukuja się wyjątkowości. x Wyjątkowe to jest to, że ten facet potrafi funkcjonować i osiągać więcej niż 80% "zdrowych" Polakó,w. Zwykle mężczyźni polegają na którymś z pól. Albo koncentrują się na pracy zawodowej i stają się emocjonalnymi i niezaangażowanymi w życie rodziny kalekami. Albo są fajnymi ojcami, ale nie ogarniają za bardzo spraw zawodowych i tym samym nie zapewniają dobrego bytu żonie i dzieciom. Oczywiście nie wszyscy. Ale spora większość. Szacun, że ktoś potrafi się wybić poza tą większość i to pomimo tego, ze jest mu trudniej.

Gość gość
gość dziś Zawiść widzę szaleje w tobie.

Gość gość
Albert Einstein - z wyglądu brzydki, straszny kobieciarz (Zespół Aspengera) Charles De Gaulle - to samo Dustin Hoffman - to samo

Gość gość
mnie też się podoba :D

Gość gość
na niektórych filmikach wygląda tatuśkowato... Mnie nie pociąga taki typ, wolę blondynów o twarzy modela :classic_cool: ale spoko, każdy ma inny gust.

Gość gość
Co to jest zespół aspengera? Jakaś odmiana męskości?

Gość gość
gość dziś Przecież to provo jakiegoś starego 40 latka który próbuję udowodnić że faceci są atrakcyjni w tym wieku ... Podpowiem : nie są. x Zaskoczę Cię. Jesteś w mniejszości. Do pewnego wieku mężczyznom czas sprzyja. Pod tym względem czas nie jest demokratyczny wobec płci.

Gość gość
gość dziś Zespół Aspengera to zespół hard rockowy z pensylwanii USA

Gość gość
gość dziś mnie też się podoba smiech.gif x To nie jestem sama :P

Gość gość
Wolę zespół tureta. Lepsze brzmienie. Kurfaa