Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię tatuśków :( Przystojny jest ten pan co prowadzi bloga o Aspergerze

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Jak on jest przystojny to ja jestem młody Brad Pitt. x Brad Pitt KOMPLETNIE mi się NIE PODOBA. Wolę tego Tatę. Nie czaję fenomenu Brada. Ostatnio dopiero zaczął spoko wyglądać na tych zdjęciach z profesorką na Pudlu. Zrobiła mu się bardziej wyrazista twarz.

Gość gość
gość dziś Ja w Twoim wieku też jeszcze wolałam starszych, ale spoko, niedługo Ci przejdzie oczko.gif Po prostu rówieśnicy wolniej dojrzewają mentalnie i fizycznie. Mi przeszło w wieku 22 lat (teraz mam 28) i od tej pory gustuję już tylko i wyłącznie w rówieśnikach jezyk.gif x Mnie niedługo wejdzie 21, więc mam już tylko rok :P A skąd w tobie ta zmiana?

Gość gość
Mężczyźni najlepiej wyglądają w wieku 20-30 Kobiety w wieku 25-35

Gość gość
Faceci najprzystojniejsi od 30-stki? Co za BZDURY :D Od lat przeglądam strony z modelami i większość z nich zayebiście wygląda w wieku 20-kilku lat. Jak facet jest wysoki, ma fajną klatę, nie jest wychudzony i nie ma dziecinnych rysów twarzy to w wieku 25 lat będzie wyglądał i męsko. Faceci najlepiej wyglądają w wieku 25-40 lat wg mnie.

Gość gość
gość dziś Mężczyźni najlepiej wyglądają w wieku 20-30 Kobiety w wieku 25-35 x Ja nie chcę dwudziestolatka :( Mnie się starsi podobają i c***j w sumie :D 🖐️

Gość gość
23:55 No bo rozpatrujesz przez pryzmat twarzy i to gładkiej. Mnie kręci doświadczenie, poczucie bezpieczeństwa. Ładna buźka z lekkimi zmarszczkami to dla mnie ideał.

Gość gość
No hej. Ja wam powiem, że nie dałabym się rozdziewiczyć dwudziestolatkowi. Zgodnie z zasadami telegonii pierwsza osoba która dozna przyjemności w mojej cipce musi mieć IQ większe niż ja. Bo to tam zostaje. Podobno.

Gość gość
gość dziś Ja w Twoim wieku też jeszcze wolałam starszych, ale spoko, niedługo Ci przejdzie oczko.gif Po prostu rówieśnicy wolniej dojrzewają mentalnie i fizycznie. Mi przeszło w wieku 22 lat (teraz mam 28) i od tej pory gustuję już tylko i wyłącznie w rówieśnikach jezyk.gif X Co to jest 22 letnia dziewuszka?Szybko dojrzewacie w tym kraju :-/

Gość gość
Porównajcie sobie Davida Beckhama i jego syna Brooklyna. Ojciec śliczny. Dziecko masakra. Starsi lepsi.

Gość gość
gość dziś No hej. Ja wam powiem, że nie dałabym się rozdziewiczyć dwudziestolatkowi. Zgodnie z zasadami telegonii pierwsza osoba która dozna przyjemności w mojej cipce musi mieć IQ większe niż ja. Bo to tam zostaje. Podobno. X Błagam tylko nie ten temat :-/ To się u zwierząt tylko sprawdza.Z resztą nawet gdyby to było to mężczyźni nie powinni mieć potomstwa bo 60 proc chodzi do prostytutek a jakoś córki są porządne często więc nie pitol proszę.

Gość gość
gość dziś gość dziś Ja w Twoim wieku też jeszcze wolałam starszych, ale spoko, niedługo Ci przejdzie oczko.gif Po prostu rówieśnicy wolniej dojrzewają mentalnie i fizycznie. Mi przeszło w wieku 22 lat (teraz mam 28) i od tej pory gustuję już tylko i wyłącznie w rówieśnikach jezyk.gif X Co to jest 22 letnia dziewuszka?Szybko dojrzewacie w tym kraju :-/ x A ty gdzie mieszkasz :) ?

Gość gość
gość wczoraj gość dziś No hej. Ja wam powiem, że nie dałabym się rozdziewiczyć dwudziestolatkowi. Zgodnie z zasadami telegonii pierwsza osoba która dozna przyjemności w mojej cipce musi mieć IQ większe niż ja. Bo to tam zostaje. Podobno. X Błagam tylko nie ten temat :-/ To się u zwierząt tylko sprawdza.Z resztą nawet gdyby to było to mężczyźni nie powinni mieć potomstwa bo 60 proc chodzi do prostytutek a jakoś córki są porządne często więc nie pitol proszę. X Muszę oddać cnotę komuś z wysokim IQ :(

Gość gość
gość dziś gość wczoraj gość dziś No hej. Ja wam powiem, że nie dałabym się rozdziewiczyć dwudziestolatkowi. Zgodnie z zasadami telegonii pierwsza osoba która dozna przyjemności w mojej cipce musi mieć IQ większe niż ja. Bo to tam zostaje. Podobno. X Błagam tylko nie ten temat :-/ To się u zwierząt tylko sprawdza.Z resztą nawet gdyby to było to mężczyźni nie powinni mieć potomstwa bo 60 proc chodzi do prostytutek a jakoś córki są porządne często więc nie pitol proszę. X Muszę oddać cnotę komuś z wysokim IQ smutas.gif x Więc jesteś sapioseksualna. Nie jesteś z tym sama :)

Gość gość
Po prostu jakoś przestałam potrzebować statecznego, zmęczonego życiem, nudnego "tatusia" (u mnie wiązało się to ze złą relacją z ojcem, nie powiem, że nie) a bardziej zaczęli mnie przyciągać energiczni i spontaniczni równolatkowie :P Taka zmiana w psychice. Chyba po prostu dojrzałam, dlatego przestałam potrzebować takiej solidnej dojrzałości z zewnątrz, która prowadziłaby mnie za rękę. Spora część kobiet w liceum/pierwszych latach studiów przeżywa zauroczenie starszym, ale potem, w miarę dojrzewania, większość jednak zaczyna preferować facetów w zbliżonym wieku.

Gość gość
Dajcie mi tatuśka :(

Gość gość
"gość dziś https://www.youtube.com/watch?v=5lBOpIq9y-k Myślałam że o tego tatę z Aspergerem ci chodzi autorko smiech.gif Uważam że nasz polski tata przystojniejszy usmiech.gif Chociaż ten tez nie jest zły. " x nie jest zły? wygląda jak szrek, masakra zwykły brzydal dziwny masz gust autorko choć może i dobrze, że jednak jakiś mały procent kobiet gustuje w brzydalach, inaczej tacy byliby samotni przez całe życie :P

Gość gość
gość dziś Po prostu jakoś przestałam potrzebować statecznego, zmęczonego życiem, nudnego "tatusia" (u mnie wiązało się to ze złą relacją z ojcem, nie powiem, że nie) a bardziej zaczęli mnie przyciągać energiczni i spontaniczni równolatkowie jezyk.gif Taka zmiana w psychice. Chyba po prostu dojrzałam, dlatego przestałam potrzebować takiej solidnej dojrzałości z zewnątrz, która prowadziłaby mnie za rękę. Spora część kobiet w liceum/pierwszych latach studiów przeżywa zauroczenie starszym, ale potem, w miarę dojrzewania, większość jednak zaczyna preferować facetów w zbliżonym wieku. x Bardzo wartościowa wypowiedź. Aż chciałoby się ciebie więcej podpytać, a tu czas goni spać :( Może jutro rozwiniesz wypowiedź, jeśli to możliwe? Ciekawi mnie ten wątek doskwierania różnicy wiekowej, który gdzieś się wyłania w temacie :)

Gość gość
00:16 Ale to nie ja pisałam :D Ale też nie w moim guście ten Anglik czy Kanadyjczyk. Nasz Tata z Aspergerem mi się bardzo podoba :P I takie ciepłe posty pisze :)

Gość gość
00:01 Ja też :(

Gość gość
gość dziś Możliwe, że jutro tu wpadnę :) Teraz spadam, pa.

Gość gość
Może nie mój typ z wyglądu, ale uczuciowość tego faceta też mi się bardzo podoba. Zawsze pociągali mnie czuli faceci i takowych szukałam do związków. I może właśnie ta jego wrażliwość tak przyciąga kobiety? To do gościa, który twierdził, ze kobiety "lecą" na zaburzonych. Zaburzone osoby są często bardziej emocjonalne i głębiej przeżywają różne sprawy, są bardziej tkliwe i wrażliwe. To może też jakoś przyciągać.

Gość gość
gość dziś Może nie mój typ z wyglądu, ale uczuciowość tego faceta też mi się bardzo podoba. Zawsze pociągali mnie czuli faceci i takowych szukałam do związków. I może właśnie ta jego wrażliwość tak przyciąga kobiety? To do gościa, który twierdził, ze kobiety "lecą" na zaburzonych. Zaburzone osoby są często bardziej emocjonalne i głębiej przeżywają różne sprawy, są bardziej tkliwe i wrażliwe. To może też jakoś przyciągać. x No to jest nas dwie :) Dokładnie tak to widzę.

Gość gość
Dodam jeszcze, że to właśnie ten pan de facto wydaje mi się mniej zaburzony niż większość polskich mężczyzn. Jest tak "wyterapeutyzowany", że funkcjonuje emocjonalnie lepiej niż tzw. "przeciętna zdrowa osoba". Przecież przeciętny polski mężczyzna (chociaż oczywiście nie dotyczy to tylko anszego kraju), który wychował się w naszej specyficznej kulturze to emocjonalny kaleka. Nauczony od dzieciństwa ukrywać emocje ("chłopaki nie płaczą") z jednej strony staje się emocjonalnie niewrażliwy, aleksytymiczny, a z drugiej bywa biernie lub - w przypadku patologii - czynnie agresywny (bo skopywane latami w głębiny podświadomości emocje wybuchają z pełną parą). Inna sprawa, że nie ma czegoś takiego jak "osoba całkowicie zdrowa". Każdy z nas jest w jakimś stopniu zaburzony. To kontinuum. Po prostu po przekroczeniu pewnej granicy wchodzi się w obszar jakiejś diagnozy. Każdy z nas ma w sobie trochę narcyza, histeryka, osobowości zależnej, psychopaty itd. Pytanie, jak dużo. Na pewnym etapie się zaczyna diagnoza. Dużo można zdziałać terapią i dobrym charakterem właśnie. A ten facet osiągnął więcej niż większość pseudo normalnych facetów.

Gość gość
A ja tam nie wiem jaki on jest z charakteru, bo w przeciwieństwie do was nie czytam jego bloga, ale pyszczek ma fajny. Demoralizowałabym :D

Gość gość
spoko gość