Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię tatuśków :( Przystojny jest ten pan co prowadzi bloga o Aspergerze

Polecane posty

Gość gość
Ile masz lat autorko tematu jeśli wolno spytać?

Gość gość
Mnie się podobają praktycznie tylko 30+. Ten Aleksy Komorowski przystojny z młodszych mężczyzn. Nienajgorszy jest syn Tadli. Ale ogólnie młodzi mnie nie podniecają. Najwięcej mi się podoba w grupie 30 - 40 parę :P

Gość gość
gość dziś Ile masz lat autorko tematu jeśli wolno spytać? x Od dwóch lat pełnoletnia :( Nie nadaję się na matkę dzieciom :( ? Może mam fazę na męski czterdziestki i trzydziestki przez owulację :P Boli mnie jajnik zawsze wtedy i teraz też umieram :P

Gość gość
Czemu faceci się wypowiadają i tworzą takie tematy.Śmierdzi na kilometr prowokacją xD Mężczyzna około 35 lat się starzeje i jego plemniki stają się gorsze.Nie wiem czy wiecie ale to właśnie przez plemniki mężczyzn dzieci chorują na pewne choroby.Mężczyzna do 40 roku życia jest spoko ale później to nie.I nie piszcie o mnie że jestem dojrzała bo mam 20 lat jestem bardzo młoda i takie mam zdanie.A zwłaszcza polacy szybko dziadzieją.Nie mówicie o innych bo oni to oni a wy to wy xD Wmawiacie sobie że wiecznie piękni i młodzi jesteście.Może 40 czy 42 latek tak ale starszy to to chyba po operacjach.I nie wklejajcie jakiś amerykanów itd bo oni to oni a wy polacy.

Gość gość
*męskie

Gość gość
gość dziś Nie wydaje mi się by było to prowo faceta. Laski po prostu lecą na pieniądze i dorabiają sobie ideologię, że starszy facet przy kasie to przystojniak. Gdyby ten facet z filmiku był przeciętnie zarabiającym facetem nawet by na niego nie spojrzały.

Gość gość
Jeśli to nie prowokacja to autorko jestem twoją rówieśniczką i chcę ci powiedzieć że jesteś bardzo młoda :) Laski w tym wieku myślą o młodości o zabawie bo w końcu to się dopiero zaczyna.Ty to coś chyba nie ten teges.A i panowie nie ubierajcie się młodzieżowo bo na rzygi bierze jak widzę starego typa +35 w full capie i dresach.Nie karzcie dorastać dziewczynom bo to wy powinniście być dojrzali a nie kobiety.Żegnam ;3

Gość gość
gość dziś Czemu faceci się wypowiadają i tworzą takie tematy.Śmierdzi na kilometr prowokacją xD Mężczyzna około 35 lat się starzeje i jego plemniki stają się gorsze.Nie wiem czy wiecie ale to właśnie przez plemniki mężczyzn dzieci chorują na pewne choroby.Mężczyzna do 40 roku życia jest spoko ale później to nie.I nie piszcie o mnie że jestem dojrzała bo mam 20 lat jestem bardzo młoda i takie mam zdanie.A zwłaszcza polacy szybko dziadzieją.Nie mówicie o innych bo oni to oni a wy to wy xD Wmawiacie sobie że wiecznie piękni i młodzi jesteście.Może 40 czy 42 latek tak ale starszy to to chyba po operacjach.I nie wklejajcie jakiś amerykanów itd bo oni to oni a wy polacy. x Ale przecież on nie ma nawet 40 :(

Gość gość
Kobiety tez sie starzeja i co? Malo malotow lata za takimi? Sa dziewczyny lubiace starszych i nic w tym zlego.

Gość gość
gość dziś Jeśli to nie prowokacja to autorko jestem twoją rówieśniczką i chcę ci powiedzieć że jesteś bardzo młoda usmiech.gif Laski w tym wieku myślą o młodości o zabawie bo w końcu to się dopiero zaczyna.Ty to coś chyba nie ten teges.A i panowie nie ubierajcie się młodzieżowo bo na rzygi bierze jak widzę starego typa +35 w full capie i dresach.Nie karzcie dorastać dziewczynom bo to wy powinniście być dojrzali a nie kobiety.Żegnam ;3 x Ale to co ja mam zrobić twoim zdaniem :D Tacy mi się podobają :D Nie podobają mi się młodzi. A ja znowu podobam się głównie młodym. Jak żyć :(

Gość gość
gość dziś To prawda,mężczyźni mają tak samo prze j****e gość dziś Mnie też to irytuję.W Polsce to sobie drugich mamusiek szukają,karzą im rodzić i szybko dorastać a potem narzekają że dziewczyny/kobiety nie są wesołe.No jak k***** mają być jak muszą się takimi pierwiastkami jak wy denerwować?Facet powinien być dojrzały psychicznie a kobieta młoda i szalona a nie na odwrót pzdr dla kumatych

Gość gość
gość dziś Kobiety tez sie starzeja i co? Malo malotow lata za takimi? Sa dziewczyny lubiace starszych i nic w tym zlego. x O to, to!

Gość gość
gość dziś ''Facet powinien być dojrzały psychicznie a kobieta młoda i szalona a nie na odwrót pzdr dla kumatych'' racja ;)

Gość gość
dajcie mi go :D zajmę się nim :D

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie wydaje mi się by było to prowo faceta. Laski po prostu lecą na pieniądze i dorabiają sobie ideologię, że starszy facet przy kasie to przystojniak. Gdyby ten facet z filmiku był przeciętnie zarabiającym facetem nawet by na niego nie spojrzały. x Bo pieniądze świadczą o zaradności faceta i mnie na przykład to jara. Ale to nie wszystko. Ten pan jest też dobrym człowiekiem i ojcem i to jest dla mnie najfajniejsza cecha. Buźka też ładna. Mój typ :P

Gość gość
Jak ci się nie podobają młodzi to musisz mieć coś z głową

Gość gość
gość dziś Jak ci się nie podobają młodzi to musisz mieć coś z głową x Ale dlaczego? Rozwiniesz to jakoś? Jesteś kobietą czy mężczyzną?

Gość gość
gość dziś dajcie mi go smiech.gif zajmę się nim smiech.gif x Jakbym go miała, tobym ci nie dała :P

Gość gość
Tak patrzę na chłopaków vlogerek i też żadna rewelacja :o Wolę dojrzalszych.

Gość gość
Bo to nie jest normalne jak cię nie kręcą mężczyźni w podobnym wieku. Jestem facetem.

Gość gość
gość dziś Bo to nie jest normalne jak cię nie kręcą mężczyźni w podobnym wieku. Jestem facetem. x Ale dlaczego to nienormalne Twoim zdaniem? Nie lecę na 80-dziesięciolatków, by podejrzewać (słusznie w takim wypadku) gerontofilię :P A ty ile masz lat?

Gość gość
Ja sie nie dogaduje z rowiesnikami. Zmieniaja zdanie jak choragiewki i nie licza sie z nikim.

Gość gość
gość dziś Ja sie nie dogaduje z rowiesnikami. Zmieniaja zdanie jak choragiewki i nie licza sie z nikim. x Otóż to. Dojrzałość jest sexy.

Gość gość
Mężczyźni są najbardziej atrakcyjni jak mają 30-40 lat. Dziewczyny/Kobiety jak mają 20-30 lat. I taka jest prawda

Gość gość
Jak on jest przystojny to ja jestem młody Brad Pitt.

Gość gość
gość dziś Mężczyźni są najbardziej atrakcyjni jak mają 30-40 lat. Dziewczyny/Kobiety jak mają 20-30 lat. I taka jest prawda X zmieniłabym na 20-35 i 30-45.poza tym fakt :)

Gość gość
gość dziś Mężczyźni są najbardziej atrakcyjni jak mają 30-40 lat. Dziewczyny/Kobiety jak mają 20-30 lat. I taka jest prawda xxx po 40 to graty są :D a kobiety po 30 jak zadbana to jeszcze spoko.

Gość gość
23:43 Kobiety. Ach kobiety.

Gość gość
gość dziś Jak on jest przystojny to ja jestem młody Brad Pitt. x Ale boli niektórych doopka że się fajny facet kobietom podoba. Żenada.

Gość gość
Ja w Twoim wieku też jeszcze wolałam starszych, ale spoko, niedługo Ci przejdzie ;) Po prostu rówieśnicy wolniej dojrzewają mentalnie i fizycznie. Mi przeszło w wieku 22 lat (teraz mam 28) i od tej pory gustuję już tylko i wyłącznie w rówieśnikach :P