Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Też odnosicie wrażenie, że hejt na żony zamożnych mężów to przez zazdrość?

Polecane posty

Gość gość
W pisie to same "tęgie głowy" :D :D :D

Gość gość
Zazdrosc ? Nie, to nie jest zazdrosc. To po prostu odpowiedz na zarozumialosc, pyche i wywyzszanie sie osob ktore same nic w zyciu osiagnely a uwazaja sie za osmy cud swiata i zbawiciela Polski. Osobiscie nie mam dla takich osob wogole szacunku.

Gość gość
Skoro zakładasz, że nikt poza tobą nie może byc w Polsce prawnikiem to ok. Pewnie cieżko było ci skończyć studia i aplikację i uważasz, że to nie wiadomo jaki zawód. Ok twoja sprawa , choć to nieco żałosne . buahahahaha, cóż za wywód:) , pisz dalej dziewczyno, bawi mnie to:)

Gość gość
Wszystkie tu przekzYkujace się i obrażające się na wzajem jesteście poprostu głupie i chamskie. Jeśli jakaś kobieta chce robić karierę na kasie i sprawia jej to przyjemność to chwała jej za to jeśli inna chce robić karierę za biurkiem jej również chwała za to inna chce zrobić karierę w sporcie prawie medycynie administracji usługach lub w domu. Co komu do tego??? Obrażanie się że ja Cię nie szanuje bo jesteś kura domowa bo jesteś gorsza go zajmujesz się domem mezem i dziećmi a dodatkowo pierze gotuję i mopujesz podłogę???? Ooo fuuuu ale z ciebie smierdzace gniada... Wiecie to jest wstyd że kobieta kobiecie tak potrafi powiedzieć??? Co która tu obchodzi ile której mąż zarabia na co wydaje i ile pracuje?? Coscie takie wrażliwe na punkcie innego chłopa???? Obcego chłopa!!!! Jakie matki Teresy dla obcych chłopów. Hasło że ja nie szanuje kury domowej kochana moja twoja mamusia to nie była kura domowa? A babumia ukochana to rozumiem że była Od razu ministra???? Bo na pewno nie kura domowa. A skąd wiesz wielka pani prawnik że życie już jutro nie ułoży ci się tak że zostaniesz właśnie ta wysmiewaja i wyszydzana i bez szacunku kura domowa???? Bo tak sobie zaplanowała jedna z drugą??? Otóż moje drogie damy zaplanować to sobie możecie obiad na jutro i jak dobrze pójdzie to zrealizować go zgosnie z pierwotnym planem. W życiu noc nie ma na zawsze i na nigdy. Zapamiętajcie to sobie. I przestańcie wyzywać się i obrażać bo nie przystoi to ani Kuroń domowym ani pracującym ani po studiach ani bez studii... Poprostu nikomu zwłaszcza pięknym i delikatnym kobietom bez znaczenia co i jak robią w swoim życiu. Pozdrawiam i bez odbioru. Amen.

Gość gość
Z góry przepraszam za słownik pisałam z tel. Tak ku woli ścisłości bo znając kafeteria na bank znajdzie się jakaś co się przyczepi do literówki... Więc dla tej kobieciny... Och proszę o wybaczenie aczkolwiek mój słownik w tel oszalał... Hahahahaha

Gość gość
Tak, słownik oszalał i napisał studii zamiast studiów :D prostaczko kogo chcesz oszukać?

Gość gość
Dzień Dobry. Właśnie wyszedłem z pracy, prezesi tak moga;), i chętnie zaprosze na kawe jakąś mamusie spacerująca z wózkiem. Warszawa Żoliborz.

Gość gość
13:04 ja prostaczka chce oszukać ciebie prostczke czyż nie pozna swój swego postaczko????

Gość gość
wy naprawdę uważacie, że Człowiek żyje tylko dla pracy? A to nie przypadkiem praca powinna służyć człowiekowi?

Gość gość
arbeit macht frei już gdzieś to słyszeliśmy, prawda?