Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałybyście takiego dziada, co miał przed wami niewiadomo ile bab

Polecane posty

Gość gość

i wszystkie były te jedyne?

Gość gość
Nie. Wolalybysmy takiego którego nikt nigdy nie chciał:)

Gość gość
Kobietom to imponuje gdy facet miał przed nimi wiele kobiet, zupełnie odwrotnie niż u mężczyzn. Mężczyźni chcą kobiety, która miała jak najmniej facetów - dziewice najlepsze.

Gość gość
Jakub miał raptem 2 czy trzy, ale nie chciałabym jego, bo facetów materacem był wielu:p

Gość gośćcgjj
Mi wcale to nie imponuje, ze mij facet ruuuchal inne przede mna, wrecz mnie to wqrwia i przy kazdej okazji nie omieszkam mu tego wypomniec delikatnie. Tyle tylko, ze cos sprobowal i byc moze juz nie bedzie szukal tego innego...

Gość gość
gośćcgjj dziś To jest mit, że jak ktoś się wyszalał wcześniej to potem będzie wierny. To totalna bzdura. Ktoś kto miał bujne życie erotyczne, bez względu na płeć, gdy wejdzie w stały związek po czasie będzie czuł głód tych doświadczeń.

Gość gość
Bo wy myślicie ze każdej mowil ze jest jedyna :D ale sa takie te które szukają rozrywki...zakończenia zabawy w 100 procentach :D Ja bym sie nie przynal :p były tylko 4 ale mysle ze to nie koniec ;)

Gość gość
10.31 czy sie wyszalał/a uważam to osbiscie za walke z natura...jeżeli jest milosc to nie będzie latania za innymi,ogladania p****low,itd...tym sie różnimy od zwierzat :) reszta to natura :)

Gość gość
Ja bym chciała, lepszy taki od nijaki, mam swój wiek, nie wiadomo kto na stare lata szklankę wody poda, a tak przynajmniej nie byłabym sama.

Gość gość
10.37 będziesz miała robota :D

Gość gość
Nie chciałabym, a gdyby mnie okłamał, a ja bym się dowiedziała, to bym odeszła. Tyle, że taki "marynarz" to by się tym pewnie jakoś specjalnie nie przejął, tylko miał już kilka innych na oku.

Gość gość
Ocho...same swietojepchliwe :D

Gość gość
Nie przejęła bym się, każdy w końcu kiedyś dorasta, nie sądzę by chciał mnie porzucic gybym dała mu ciepło, którego żadna wcześniej mu nie dała.

Gość gość
gość dziś Ciepło to prawie każda kobieta jest w stanie ofiarować... to nic nadzwyczajnego.

Gość gość
Dokladnie...cieplo to tylko taka przyneta na pożądliwych zwiazkow :p nie dla kogos kto myśli glowa ;) wtedy to za mało...

Gość gość
nie chciałabym.

Gość gość
Podejrzewam, że się mylisz, nie każda kobieta byłaby w stanie ofiarować ciepło, są pośród nas kobiet, tylko takie, które szukają wyłącznie przygód.

Gość gość
gość dziś No są takie kobiety, które szukają przygód, ale myślisz, że jest ich więcej niż tych, które szukają miłości i stałego związku? Ja myślę, że te co szukają przygód są w mniejszości.

Gość gość
Owszem, nie wiem ile takich jest, ale niestety są. Mimo to autorka sama nie wie czy mężczyzna, o którym tu piszemy miał dużo kobiet, a nawet wcale, bo nie wiadomo ile może znaczyć zero. A wtedy jednak bym się zastanowiła, czy taki jest prawdziwym mężczyzną, czy ze się tak wyrażę, "kobietą w przebraniu".

Gość gość
Nie chciałabym takiego faceta, czułabym do niego jakiś niesmak. Nie wierzę, że taki może kogoś pokochać i być wierny. Co innego gdyby był wcześniej w jakimś związku, z kobietą którą kochał i szanował. To co innego. Z tym że tych związków, też nie mogłoby być niewiadomo ile ;) góra 2 lub 3 to max.

Gość gość
2-3 związki i kochający miś, dbający i wgl, to z alimentów niewiele mu zostaje, trzeba utrzymywać :P

Gość gość
nie chciałabym takiego gada!

Gość gość
Któraś by chciała? Wątpię. Jeśli było ich wiele a każda była tą jedyną to świadczy to o niedojrzałości emocjonalnej. Albo mitomanii.

Gość gość
Bycie ostatnia i jedyna liczy się tylko.

Gość gość
Jak dla kogo.

Gość gość
Fuj z takim !

Gość gość
jak mu się udąło tzn ze zaradny jest, wiec nie bede pytac o przeslzosc sama mialam tez z 10-12