Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podanie loda osobie na wózku

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do Panów, czy bez problemu zgodzilibyście się zeby osoba na wózku inw zrobiła Wam laske? kobieta lub mężczyzna - bo wiadomo ze są różne orientacje :)

Gość gość
A kto jest autorem tematu? K? Czy M?

Gość gość
A co to ma do rzeczy czy osoba jest na wózku czy nie przy robieniu laski. Przecież będzie robiła ustami. Nogi nie są jej do tej czynności potrzebne. Inwalidzi też przecież mają swoje potrzeby i mogą mieć udane życie seksualne.

Gość gość
wilk1649 dziś @Widmo Słuchaj, od kilku dni nie mogę normalnie funkcjonować, moje jaja spuchły, penis zrobił się twardy. Potrzebuję cie w bacówce i to jak najszybciej dasz radę, ale nie później niż do końca kwietnia. Jeśli w tym terminie się nie pojawisz to daje ci Góralskie słowo honoru, że osobiście przylecę do Kanady, znajdę cię i będę inaczej z tobą rozmawiał! Przypiėrdolę ci w pysk to znowu będziesz poszłuszny jak dawniej i będziesz grzecznie ssał penisa oraz lizał jaja wilka. usmiech.gif Bo ja Wam mówię jasno! Moje prawdziwe imię to Paweł

Gość BiKoloOLO
jestem kolesiem bi na wózku! W swoim życiu ssałem ok 20-30 facetom i wiele kobiet mi robiło laske :) Jak widać MOŻNA :)

Gość BiKoloOLO
up up :) ma ktoś też takie doświadczenia? :)

Gość gość
facetowi nigdy a dziewczynie tak ale jeśli miałaby wdzięk i byłaby sympatyczna i jeśli chciałaby tego. Jestem facetem, który lubi seks, różne wyzwania ale zdecydowanie hetero.

Gość gość
podasz jakis priv?