Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24przegranelata

jak poznać atrakcyjnego chłopaka będąc biedną bez znajomych. tinder odpada.

Polecane posty

Gość gość
Idź na kurs rysunku gdzie mają nagie modele

Gość gość
Weź paszteta z potencjałem i go wystylizuj chociaż

Gość Bicu
Wrozbella pisz pod swoim pseudonimem tchórzu

Gość gość
przynajmniej nie będziesz już biedna :D

Gość gość
Dlaczego nie masz znajomych?Fobia społeczna czy co?

no dobra paru mam ale tak jakbym ich nie miała po ślubach są i tak dalej. i fakt kiedyś, kiedy miałam okazję by poznawać nowych ludzi, to mi się nie chciało. nie mam fobii społecznej :o

Gość gość
Masz grubą pupę? Golisz miejsca intymne? To ważniejsze niż myślisz;)

Gość gość
A może portal randkowy? Albo podpytaj tych znajomych czy może nie znają kogoś wolnego?

Gość gość
Tinder nie jest tożsamy z portalem randkowym. Skoro Twoi znajomi znają tylko byle kogo wolnego to rzeczywiście problem.

Gość gość
Niech zgadne, zadnego przystojniaka z kasa niepotrafisz przy sobie zatrzymac z uwagi na charakter albo po prostu zaden cie nie chce bo zbyt przecietna jestes.

i tu się mylisz bo z uwagi na brak pieniędzy nie jestem w stane zatrzymać, a zgadywać to sobie możesz nie znając mnie a co do wyglądu to się nie wypowiem bo od kiedy to samoocena jest obiektywna? byłaby nieobiektywna tak jak twoja

Gość gość
dobra, już przestań wypisywać głupoty o tej biedzie, dobrze wiesz że stosunki damsko-meskie tak nie działają. albo sobie coś uroiłaś albo trolujesz. wszyscy dobrze wiemy że to faceci płacą młodym kobietom za bycie z nimi , niekoniecznie to musi być kasa po stosunku.raczej kobiety wolą bardziej niebezpośrednią zapłate żeby się lepiej czuć.nic się od wieków nie zmienilo- to faceci latają za babami, to faceci się muszą starać i sobie zapracować by być z kobietą.koniec kropka.

co jak śmiesz takie rzeczy wypisywać. to dlaczego 9/10 przeciętnych lub atrakcyjnych chłopaków na tinderze chce się dowiedzieć czy mam mieszkanie auto, nawet mnie nie znając? :o czemu zostawił mnie ktoś z tego powodu? czemu ja znam dużo innych takich przypadków. przykro mi, ale gunwo wiesz lub może piszesz o starszych facetach, którzy jeszcze zdążyli zostać inaczej wychowani.

Gość gość
A to myślisz, że faceci nie chcieliby mieć sponsorki, najlepiej młodej i atrakcyjnej? Oczywiście że chcieliby mieć , ale życie wszystko weryfikuje.Ale i tak im w zupełności wystarczy, że niebrzydką laska da im tyłka.Serio, to wystarczy. Raczej problemem jest to że faceci szukają kochanek i darmowego lub taniego seksu a nie sponsorki.Naprawde.

Gość gość
A ten facet co cię zostawił był kasiasty?

21:10 no ja o tym wiem że chcieliby mieć sponsorkę i zawsze w pierwszej kolejności wybiorą ładną z bogatej rodziny niż ładną reprezentującą biedę to drugie też jest problemem, ale jak chce się czegoś poważnego, to dawanie d**y przestaje starczać. liczą się pieniądze i perspektywy. 21:11 tak to było takie bananowe dziecko bogatych rodziców.

Gość gość
No to jak miał bogatych rodziców to na 100 % naciskali na jakąś wybraną dziewczynę z tak zwanego "dobrego" domu (czyli bogatego).To akurat logiczne. Ale on sam prawdopodobnie miał na to wyj****e.Tak jak 99% facetów. Chciał po prostu poduupczyć, zrozum.

Gość gość
Przegranelata, musisz iść na gospodarstwo do rolnika, innej rady nie ma :/ o ile jesteś zdrowa i do wywożenia gnoju gotowa

Gość gość
Ewentualnie musisz odmawiać pompejańską, może sobie normalnego chłopa wymodlisz, mi się udało.

Gość gość
Zgłoś się do rolnik szuka żony. Tam bardziej patrzą na przydatność do gospodarstwa,nie ma kasę. O miłości to raczej możesz zapomnieć.

21:30 to są rzeczy których się już nigdy nie dowiem ale jakoś nie pamiętam żeby miał wyj****e na pieniądze, często poruszał ten temat to jakieś inwestycje, tu bogata koleżanka, tu milioner w rodzinie, tu coś tam :P. wiem i to czuję, że pieniądze by go przy mnie trzymały. dziś nie jest mi przykro i uważam to za ciekawe doświadczenie życiowe, które wiele mnie nauczyło. 21:35 podkreślam, atrakcyjnego :P

Gość gość
Na tinderze i tym podobnych to faceci szukają przygodnego i darmowego seksu. Piszę, że każdy by chciał ładną i bogatą ale to nie ma znaczenia w realnym życiu, bo takich kobiet jest bardzo mało. Tak samo są faceci co by chcieli Lady Gaga czy Britney Spears i co z tego? Chyba mi nie powiesz, że jesteś sama bo faceci są zajęci przez Lady Gaga czy Pamelę Anderson.To czy kobiety są w związkach wcale nie zależy w 99% od ich zamożności.

Gość gość
Skończ już trolować kurcze.:P To jak tłumaczysz że faceci masowo płacą prostytutkom za seks skoro niby laski muszą być bogate żeby faceci chcieli z nimi uprawiać seks?B***h,please...