Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na kaffe nie moznaby sie jakoś umówić i zrobic jakieś spotkania wojewódzkie

Polecane posty

Gość gość

Kafeterian, np. lubelskich w Lbn, mazowieckich w Wawie, łódzkich w Łodzi itd

Gość gość
Kto z malopolski? :D

Gość gość
gość dziś JA dziewczyna 21 lat ale bywam tu sporadycznie od roku czasu

Gość ja_Dyzio
wiem, pamiętam, kilka lat temu były organizowane spotkania , być może w archiwach się zachowały fotki, - 10 modek i dwóch informatyków z kafe ale był sponsor, który zarobił miliony pieniędzy na reklamach, jak wiadomo, dzisiaj sponsorem jest WP , która już zarobiła miliony na reklamach, natomiast uczestników tego forum mają głęboko w zadzie, co ciekawe, ostatnio na Kafe pojawiają się pytania, pytania od dziennikarzy z WP i następnego dnia te tematy są na stronie głównej WP , niczego się nie domagam i nie wymagam, tak zauważyłem i się dzielę moimi przemyśleniami !

Gość gość
Ja bywam na kafe codziennie gdzues okolo 12 godzin na dobe

Gość gość
Dyzio daj jakiegoś linka potwierdzającego to co napisałeś - "ostatnio na Kafe pojawiają się pytania, pytania od dziennikarzy z WP i następnego dnia te tematy są na stronie głównej WP "

Gość ja_Dyzio
przed rokiem 2005 , gdy dwie 'wariatki i debilki' jako modki na forum , posiadające uprawnienia do Panela Forum Kafe na Kafe były całe ciągi tematyczne i liczyły ponad 100 i 200 stron , tu na forum w ciągu jednej doby było ponad 30 tys. uczestników, tu był temat za tematem i kobiety się poznawały, gawędziły, umawiały się na drinka lub do kawiarni na kawę, z dzieciakami i z wózkami szły do parku , tu były prawdziwe przyjaźnie w realu i na forum, spróbujcie to zrozumieć, po spacerze pisały na forum , omawiały kolejny dzień, doradzały sobie , organizowały spotkania a dwie 'durne' modki postanowiły te ciągi tematyczne skasować, w czasie kilku godzin bezpowrotnie zniszczyły kilka lat 'pisaniny' na forum , w tamtych czasach nie było tak zwanych serwerów z matrycami master i slave, nie było kopii na hard dysk , setek lub nawet tysięcy tematów nie ma w archiwach z tamtych lat ale tu była przyjaźń, tu były emocje, tu była radość z pisania i wymiany poglądów a dobry i fajny podszyw był nagradzany , takie były zasady na kafe a teraz jakieś BYDLE przylizie z obory i nabazgroli na kafe, że Dyzio jest głupi i nie wiadomo, śmiać się, czy płakać ?

Gość gość
Dyzio ale przezywasz... Wyloguj się do życia.

Gość gość
O co chodzi z tym archiwum kafe, co jakiś czas ktoś o tym pisze, że tam są nawet usunięte tematy, ale google żadnego archiwum nie wywala :/

Gość ja_Dyzio
gość dziś Dyzio daj jakiegoś linka potwierdzającego to co napisałeś - "ostatnio na Kafe pojawiają się pytania, pytania od dziennikarzy z WP i następnego dnia te tematy są na stronie głównej WP " xxx za kilka minut poszukam i tu wrzucę tematy poruszane na kafe i następnego dnia widoczne na stronie WP ale było jeszcze ciekawiej kilka lat temu na kafe, kobiety na forum Kafe pisały teksty, pomóżcie, poratujcie, mam problem i był opis kobiety z forum , że ma problem domowy, problem w pracy, problem emocjonalny, problem z hirsutyzmem, problem z masturbacją itd. - ludzie na kafe odpisywali , pojawiały się ciągi tematyczne a minęło trzy tygodnie i w tak zwanej 'kolorowej' gazetce dla kobiet pojawił się ten sam tekst , skopiowany , czytelnicy piszą, redakcja odpowiada i to było totalne świństwo , jakaś redaktorka za 50 PLN wykonała kopiuj-wklej i w gazetce kolorowej tekst umieściła z Kafe - zabić taką to za mało, należy jeszcze takiej nasypać soli do vaginy !

Gość gość
Dyzio wierzę, tylko chce mieć jakiś punkt zaczepienia na WP, a potem już zacznę dokopywać się samodzielnie.