Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ferassta

Mój mąż jest rozrywany, a ja nie

Polecane posty

Gość gość
mam męża i sobie tego nie wyobrażam mieć udany seks a tak odpierdzielać...to wiadomo że mnie nie kocha a życia bym nie marnowała, dopiero bym zaczęła sobie udowadniać że jestem warta więcej tylko trafiłam na takiego który sam nie wie co jest w życiu najważniejsze

Gość Ferassta
16:00 No to logiczne, że mnie nie kochał skoro tak się zachowywał ;) Zastanawia mnie tylko skąd takie ogromne pwodzenie u niego i jego brak u mnie? I dlaczego tym dziewczynom nie przeszkadzała moja osoba i do tego dziecko, nic im nie przeszkadzało. On je często okłamywał, twierdził, że jest wolny, potem ja do nich pisałam i mówiłam kim jestem to jeszcze informowały go o tym, że się z nimi kontaktowałam i wymiewali się ze mnie wspólnie. To nie były dziewczyny z patologii.

Gość gość
widocznie ma w sobie coś czego tu nie masz..wiesz ładnych dziewczyn jest od groma...trzeba też mieć gadane a nie tylko się użalać a czemu mną się nie interesują a czemu nim tak....jak tak przynudzasz to się odechciewa .. ktoś spojrzy na ciebie i powie o nie jakaś zakomleksiona której trzeba będzie udowadniać jaka to ona nie jest wyjątkowa.ogarnij się bądź soba i ktoś na pewno się trafi..pstryknąć palcem nie wystarczy to nie jest przemineło z wiatrem ani wichrowe wzgórza....

O dziewczynach ordynarnie wpieprzających się w Twój związek i razem z Twoim mężem wyśmiewających Ciebie piszesz, że nie były z patologii? A to normalne zachowanie? Jeszcze w pierwszej kwestii to popęd itp. ale z takiego wyśmiewania wyrasta się w podstawówce...

Gość Ferassta
Jestem sobą, ale z moją samooceną nigdy nie było najlepiej, a po takim związku i braku powodzenia jest tylko gorzej. Uśmiecham się, często zagaduję do ludzi, ale nikogo nie potrafię sobą zainteresować.

Gość Ferassta
16:22 Nie były z patologii takiej jak rozumiemy patologię, czyli rodziny alkoholowe, przemocowe itd. Na pierwszy rzut oka normalne dziewczyny, niektóre miały chłopaków, narzeczonych. A to wyśmiewanie było głównie inicjowane przez męża, narzekał na mnie, ale one tylko jego broniły tak jakby on nic złego nie robił. Przecież ciągle je okłamywał, wiedziały też, że okłamywał mnie i to też ich nie zniechęciło.

Jeśli jakaś osoba ma wielkie powodzenie to wg mnie jest to tanie powodzenie, "dobra doopa" przyciąga idiotów,******cz bajeruje w 2min lafiryndy, z którymi później wyśmiewa żone, gdzie normalna kobieta od razu by zauważyła, że to dno totalne, zero kultury i skończony d**ek po prostu... Takie tanie powodzenie przekłada się na kiepską jakość. Więc dalej bądź sobą i nie przejmuj się, że nie ojesteś oblegana przez adoratorów, to nic dobrego, skoncentruj się na ważniejszych rzeczach a właściwy facet może pojawi się dopiero za parę lat, ale co to jest pare lat za udany związek?

Gość gość
Nieprawda. Jak facet popisze soebie w necie z lafirynda to doceni, ze jego zona nie lajdaczy sie z innymi w necie i nabierze szacunku.

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Autorko Musisz odzyskac swoja energie zyciowa,twoj maz Cie przytloczyl ,swoja osoba. 1. musisz przebaczyc swojemu mezowi wszystko co z jego strony bylo niewlasciwe. 2.musisz odbudowac poczucie wlasnej warosci. Ja osobiscie polecam Ci ksiazki ; -10 przykazan silnej kobiety -Tylko dla kobiet-Barbara Rose -Wewnetrzna sila-Barbara Rose -Poznaj moc ,ktora jest w Tobie-Louise l.Hay -Pokochaj siebie,ulecz swoje zycie-Louise L.Hay -Badz aniolem swojego zycia-Ewa Foley -i nne o pewnosci siebie(poszukaj w internecie napewno znajdziesz) 3.musisz wszystko poukladac sobie w glowie czyli zaczac skupiac sie na sobie niz na mezu(przestac analizowac i nakrecac sie niepotrzebnie. 4.polecam Ci tez muzyke relaksacyjna na wyciszenie niepokoju w sercu. 5.zacznij zyc swoim zyciem,nie mysl o kobietach z ktorymi flirtowal ,czy byly ladniejsze od Ciebie....w ten sposob tylko sie dolujesz....mysl o sobie ,o swoich zaletach nie wadach. Jesli bedziesz pracowac nad soba,odzyskasz poczucie wlasnej wartosci ....i pewnego dnia wstaniesz jak co rano z lozka i stwierdzisz ,ze twoj maz popelnil blad....nie doceniajac tego co mial...:) Pozdrawiam!

I nie przejmuj się, że nikogo nie potrafisz zainteresować, wielu jest w związkach, wielu zakochanych, jeśli chcesz ugrać na tej loterii coś wartościowego, łatwo nie będzie. Ale wystarczy głównie cierpliwość i dystans, do siebie, świata i tego bajzlu zwanego relacjami damsko-męskimi.

Gość gość
Ciagnij druta. Bedzie dobrze:)

Gość gość
Autorko chyba widziały galy co brały... Przed ślubem nie widzialas ze on lubi poflirtowac z innymi? Ze lubi wypić? Nie wierze ze nie, ale kobiety głupie myślą ze zmienia faceta...facet może sie zmienić, ale zwykle na gorsze. Mądra kobieta bacznie będzie obserwować Zachowania faceta, nie będzie ignorować żadnych lampek ostrzegawczych, jeśli cos będzie Nie tak to grubo zastanowi się czy jest sens brać ślub z takim delikwentem...ale do tego trzeba nie być naiwna i mieć rozum mimo zakochania...

Gość Ferassta
16:57 No, ale ja nie narzekam na męża, przed ślubem i po ślubie nie pił, dopiero od roku zaczął. A co do flirtowania to też przez długi czas po ślubie tego nie robił.

Gość gość
Autorko, on nie jest bogiem. Nie jest super przystojny jest na rowno z toba jakkolwiek to zabrzmi. Nie jestes w niczym gorsza ani brzydsza, to te kobiety, ktore pisza to desperatki. Nie cenia sie, same weszly by mu do lozka i chcialy z nim byc gdyby tylko on je chcial. To one siegaja dna. Nie ty. Ty keszcze patrzysz z podniesionym czolem a ta choragiewke zwaną twoim mezem pusc bez zalu. Niech idzie skoro bylo mu zle.

Gość gość
Lepiej byc samej niz uzerac sie z osranym mezusiem i wrzeszczacymi bachorami. No ale wiekszosc o tym nie wie, robia najgorszy blad slubu itd a pozniej tego zaluja hihi :D

Gość gość
To co Ty z nim zrobilas autorko?Przed slubem nie pil, po slubie tez nie. Teraz zaczal i pic i flirtowac. Zniszczylas mu zycie

Gość Ferassta
17:21 Nie wiem co mu zrobiłam, ale to nie jest tak, że tylko flirtował. Wiem, że kilkakrotnie byłam zdradzona z paniami do towarzystwa dlatego się rozstaliśmy. O flirtach napisałam w kontekście jego powodzenia u kobiet, bo o tym jest mój temat. Małżeństwo uważam za zakończone.

Gość gość
Popracuj nad seksapilem. Musisz czuc sie seksowna wtedy bedziesz atrakcyjna. Ja mimo ze nie jestem suler ladna, mam pare kilogramow w tyleczku za duzo czesto widze ze podobam sie mezczyznom, mimo ze mam mezs i dziecko, dzis w sklepie patrzal sie na mnie taki koles widzialam ze ma k***iki w oczach ;) zreszta mi coraz bardziej podobaja sie inni faceci, maz stracil zainteresowanie seksem, ostatni raz robilismy to w sylwestra, czuje ze nie wytrzymam za długo w takim celibacie :(

Gość gość
Niekoniecznie jest taki atrakcyjny fizycznie, może po prostu ma gadane. Dobra gadka ,pół sukcesu i zazwyczaj to prawda. Ty na pewno zyskujesz przy bliższym poznaniu i wiele ludzi tak ma.

Gość gość
Dramat, puste, głupie, nic niewarte baby, szukające księcia, którego nie znajdą. Mężczyźni was wykorzystują, jaja sobie robią, przenoszą drogą płciową wirus brodawczaka. Nic sobą nie reprezentujecie wszyscy, zero wykształcenia, kultury, obycia, klasy. Płytkie i żałosne, powinniście się pozbawić możliwości rozmnażania, bo mieć takich rodziców- dno, to dopiero porażka życiowa na starcie życia dla biednego dziecka. Facet poważny, poszukuje kogoś na poziomie, umysł jest ważny, wartości, jakie wyznajemy, a nie hybryda i kreska na powiekach.

Gość gość
Umysł taaaaa jak przychodzi co do czego to patrzy która ma cycka i botox a nie umysł

Gość gość
Nie znoszę tych koorewek, które wypisują do facetów lub komentują pod zdjęciami tak jakby chciały wejść im w dupę :O

Gość Ferassta
23:32 Nie chcę Cię martwić, ale gdyby zajęci faceci nie pozwalali na takie zachowania to żadna by nie pisała. Do mojego męża nie pisał nikt, dopiero on sam zaczął szukać lasek, podrywał je, zaczepiał, a potem one przejmowały pałeczkę i bombardowały go wiadomościami. W 90% to facet zaczyna flirt.

Gość gość
23:32 Rozpieszczają te dziady, które się powinno traktować z buta

Gość gość
23:45 On może zaczynał a one pisały jak j*******e. Kobiety coraz mniej się cenią :O

Gość Ferassta
23:58 Czyli też miałaś podobną historię jak ja? Powiesz coś więcej?

Gość gość
23.58 dokładnie, skoro wiedziały ze facet ma zone i jeśli wyśmiewa się z niej to gdyby miały mózg pomyslalyby ze to zwykły zdradziecki gnojek niewart spluniecia a tak chyba każda idiotka która on podrywal miala nadzieje na związek z nim, wspólną przyszlosc i myślała ze ,,ona zmieni misia, przy niej będzie wierny" haha :D naiwniary bez szacunku do siebie.

Gość gość
niektóre idiotki tak wchodzą w doope facetom „misiu, masz tyle miłych komentarzy na fb, a twoja zona/dziewczyna wcale, to znak, ze jesteś super a ona brzydka/głupia/i tu idioteczka wybiera określenie” :D:D:D

Gość gość
to ja widziałam kiedyś jak jakas napisała wiersz facetowi pod zdjęciem, gość przeciętny 4/10 to jest desperacja hahahahahaha

Gość gość
Też mnie zastanawiają wielbicielki takich skur/wieli. Toż to to zero szacunku do siebie, godności i pragmatycznego myślenia. Naprawdę trzeba mieć umysł Hawkinga żeby wydedukować, że do związku taki fagas to się nadaje jak musztarda do herbaty?