Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak

Polecane posty

Gość gość

mnie nienawidzisz, skoro nie zależy Ci na mnie..? Przecież to jest nie jest konieczne.. Nie będziemy już nigdy więcej rozmawiać...? :(

Gość gość
Kto kogo pyta

Gość gość
18.32 tylko Kubuś mógł taka bzdurę napisać:p on często jest nielogiczny lub myli pojęcia, ale jak ktoś uczy się ich ze słownika, zeby zabłysnąć, to tak bywa:p nienawidzi i nie zależy mu:p to nie możliwe, zważając na fakt, że zależeć może też w negatywnym sensie, by się pastwic np. Komu nie zależy na drugim człowieku, olewa go a nie hejtuje wszędzie i probuje zabić.

Gość gość
gość dziś No tak tak zależy ci na tym, by mnie zabić.. Ale dlaczego? I przede wszystkim jak? :( Nie twierdzę, że nienawidzisz mnie, bo "kochasz" tylko jasno i wyraźnie, zastanawiam się dlaczego tak mnie nienawidzisz wiedząc, że ci nie zależy.. tak więc co zrobiłam byś mnie nienawidził?

Gość gość
22.34 tu nie pisze Rafał a ja nie jestem S

Gość gość
Po cholerę chcesz się spotkać z baaardzo brzydką wg ciebie babą? To nie jest normalne :D

Gość gość
Ale nie rozumiem, kto nie chce rozmawiać? Ja czy Ty? Dla mnie wszystko się już skończyło.

Gość gość
Rozumiem. Skończyłeś ze mną. Ale czy koniecznie trzeba być w związku żeby ze sobą rozmawiać? Nie można robić tego poza?