Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie słuchajcie swojego faceta jak macie wyglądać

Polecane posty

Gość gość
Tylko ze wstawiasz same pasztety

Gość gość
milf mmm

Gość gość
Tylko ze większość kobiet nie potrafi się ubrać, zakładają na siebie ciuchy które są modne i nawet nie patrzą czy dobrze w nich wyglądają czy nie.

Gość gość
"za kare teraz nie zakladam zadnych fatalaszkow na te specjalne okazje. Zemsta jest slodka" Jesteś idiotką. Czemu to ma niby służyć? Czerpiesz jakąś prewersyjną przyjemność z odgrywaniu się i robieniu na złość mężowi?

Gość gość
ta ostatnia z zarośniętym cipskiem obleśna. Aż mi opadł.

Gość gość
fajne takie blade nóżki i włosięta

Gość gość
No własnie, nie zawsze moda jest dobra ,a kobiety zwracaja na nia wielką uwage, nawet jesli nie wygladaja w czyms dobrze

Gość gość
ta ostatnia w rózowym mega pasztet

Gość gość
a baby się dziwią dlaczego im na tyłki patrzymy ha

Gość gość
A właśnie ,że trzeba sluchac facetów, ja kiedys zaczełam czytac w necie na różnych forach i blogach itd. co faceci lubią w ubiorze kobiet ( np. że znacznie bardziej wolą sukienki i spódnice, jakich ubrań, wzrorów itd. nie lubią, jakie kolory przyciagaja ich uwage itd.) i zaczęłam się tym kierować i powiem, że powodzenie mi się zwiększyło od tego czasu ;)

Gość gość
leginsy koloru czarnego z pseudo skóry , to przyciąga wzrok kobitki.

Gość gość
te rowki są stworzone do lizania

Gość gość
Np. z tego co wyczytałam to faceci lubią: - spódnice i sukienki- najlepiej nie zbyt długie typu za kolano, najlepsze są przed kolano, ale też nie zbyt krótkie, - ubrania raczej dapasowane do figury, ale też nie przesadnie żeby całość nie wyglądała tandetnie czy zbyt wyzywająco, - rzeczy raczej proste bo faceci nie lubią niektórych wzorów jak groszki, albo śmiesznych napisów, szczególnie wulgarnych na koszulkach itd, - jeśli bizuteria to też prosta i bez przesady, - paznokcie zadbane, ale nie bardzo długie, najlepiej w jakimś neutralnym kolorze, wiekszosc facetow nie lubi tipsów, - koniecznie dlugie wlosy, tu prawie kazdy facet takie woli, najlepiej w naturalnym kolorze bo faceci nie lubią białych wlosów, albo kruczoczarnych jesli kobieta ma slowianska urode i jej to nie pasuje, - buty jesli na obcasie to nie bardzo wysokim, ale lekkim zeby dalo sie w nich chodzic, ewentualnie płaskie ale faceci nie lubią tzw. balerinek, butow emu, butow na koturnie, -makijaz powinien byc delikatny, - raczej wiekszosc facetow wolała kobiety szczuple, niektorzy tylko pisali ,ze powinna miec czym oddychac i na czym usiasc, ale to byla mniejszosc, - poza tym faceci cenią kobieca sylwetke, wazne dla nich jest wciecie w talii i biodra, lubia też w miare smukle i dlugie nogi, - generalnie wolą wysportowane kobiety( choc nie wszyscy), ale nie do przesady zeby mialy miesnie bardzo rozwiniete itd. - jesli chodzi o rysy twarzy to raczej byli za delikatna uroda, a budową ciala drobna i szczuplą, albo średnią

Gość gość
Aha i jeszcze wyczytałam, ze niektorych facetow obrzydzają rajstopy ( co innego ponczochy), szczegolnie jak wychodzą z poza spodni. I lubia jak kobieta sie czesto usmiecha i oczywiscie jest zadbana

Gość gość
A jeśli chodzi o kolor włosów to jednak w Polsce przeważaja szatynki i brunetki, ale blondynki i rude też lubią. Wlosy tez najlepiej jesli sa nie calkiem proste, ale lekko falowane

Gość gość
Nie no, logiczne. Nie słuchajcie zdania tych którym w końcu macie się podobać. Zamiast tego słuchajcie zdania tych które traktują was jako konkurencję i najlepiej utopiły by was w łyżce wody. To musi być ta słynna kobieca inteligencja :D