Bic inteligentnego romantyka 0 Napisano Kwiecień 15, 2018 Dla kobiet chyba ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2018 Dla prostytutek na pewno dobrze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2018 idac do dzi...ki tak samo sie nieszanujesz jak laska ktora daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2018 Kobiety wola roochaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bic inteligentnego romantyka 0 Napisano Kwiecień 15, 2018 15:46 też mi się tak wydaje, a ja nie jestem ruhaczem więc lipa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2018 Jesli nie jestes roochaczem to nie bedziesz atrakcyjny dla kobiet. Bo porzadny monogamista jest nudny dla kobiet. Kobiety potrzebuja emocji ponad stabilizacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2018 moj facet nie jest roochaczem,jestesmy sobie wierni,a dz...kami on sie brzydzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach