Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tatuaż u kobiety

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o tatuażach u kobiet? Chciałam zrobić sobie swój pierwszy, ale boję się, co ludzie o mnie pomyślą. Zwłaszcza że podobają mi się duże wzory, a wszędzie czytam, że kobietom najbardziej pasują małe delikatne motywy...

Gość gość
Ja mam tatuaz lecz maly.ale to keestia gustu.magda

Gość gość
Szpetna będziesz.

Gość gość
Zrób sobie i się nie przejmuj, to Tobie ma się podobać Twój wygląd, nie bliżej nieokreślonym "ludziom"

Gość gość
Duże wzory też są fajne byle by były kobiece, a nie czarny rękaw jak u faceta. Nie wiem ile masz lat ale jak jesteś młodą to unikał bym brzucha piersi i tyłka, w ciąży te miejsca bardzo rosną i mimo że wrócisz szybko do figury to tatoo już będzie paskudne

Gość iguana92
Chyba tak się przyjęło, że kobieta to najlepiej jak zrobi sobie mały napis na nadgarstku albo jakiś subtelny wzór. Mam kilka kolezanek z tatuazami i szczerze to chyba tylko jedna z nich ma drobny wzorek na przedramieniu. Reszta ma duze, fajne motywy, precyzyjnie wykonane, wygladajace bardzo realistycznie. Dla mnie super :) zrob to, co tobie sie podoba ;)

Gość gość
Ja ma wszystko właściwie w neo-tradycyjnym stylu, duże wzory, nawet trochę męskie, i bardzo fajnie to wygląda.

Gość wydziarana012
Ile ludzi, tyle opinii. Prawda jest taka, że zawsze komuś coś będzie przeszkadzać w twoim wyglądzie ;) co do tatuaży, jestem ich fanką, o ile są profesjonalnie wykonane (na razie mam jeden robiony w jah love tattoo studio i prezentuje sie elegancko, staranna rowna kreska, fajne kontury). Wybierz wzor, ktory ci sie podoba i do dzieła, nie oglądaj się na innych!

Gość gość
Dokładnie! a z Jah Love lubie podgladac prace Adolfa, bardzo utalentowany gościu, chociaż reszta ekipy pewnie nie odbiega od niego swoimi umiejętnościami.

Gość gość
Motylka zrób sobie.

Gość gość
Jeśli podobają Ci się tatuaże, to nie ma się nad czym zastanawiać ;) Sama mam duży motyw sięgający od ramienia, po łokieć i czuję się z tym super;) Oczywiście, że spotkałam się z krytyką i tekstami w stylu : nie boisz się zakażenia? jak będziesz wyglądała na starość? itd (mieszkam w małej miejscowości, więc wiesz jak jest) ale w nosie to mam;) i myślę o następnym. Gdyby każdy z nas miał się przejmować tym, co ludzie powiedzą, to najlepiej schować się od razu w kącie i nie wychylać, żeby ludziom czasem nie przeszkadzać. Zyj, tak jak lubisz;)

Gość gość
ja odpowiadam, że na starość będę z***biście wyglądać pod tymi wszystkimi ubraniami które starsze osoby noszą ze względu na kiepskie krążenie

Gość gość
Dokładnie ;) Pomijając już fakt, że nigdy nie wiadomo , czy się tej starości dożyje ;p

Gość gość
To też prawda :P Nie chciałabym poświęcić marzeń z młodości przez strach jak to się na mnie odbije na starość, zwłaszcza jak to coś tak głupiego

Gość gość
Obrzydliwe są tatuaże, jak brudna skóra. Wyglądają wulgarnie.

Gość gość
To już kwestia gustu, moim zdaniem wyglądają seksownie

Gość gość
Ani seksownie ani wulgarnie. Po prostu brzydko.

Gość gość
Ile ludzi tyle opinii. Dla ciebie brzydkie, dla tamtego gościa wulgarne, dla mnie seksowne

Gość gość
jeszcze chwila i ten temat wyjasni dlaczego ludzie robią sobie tatuaże

Gość gość
Ludzie robia sobie tatuaze, bo sa modne. Znaczna czesc ludzi leci jak barany w tym samym kierunku, co inne, nie ma znaczenia czy to tautaze czy jakas dziwna fryzura czy brzydkie ubranie. Rzecz w tym, ze jak sie jest troche starszym, to mozna sie posmiac ze starych zdjec (obejrzyjcie sobie jak 15 lat temu wygladala Kinga Rusin albo Wedzikowska), a tatuazu.... sie nie zdejmie ani nie pojdzie do fryzjera. Za parenascie lat beda one obciachowe. I to problem. Im wiekszy tatuaz - tym wiekszy obciach.

Gość gość
Nie znam nikogo kto zrobił sobie tatuaż bo to modne :) Pewnie istnieją tacy ludzie, ale jeszcze nie spotkałam. Ludzie robią sobie tatuaże bo one się im podobają, po prostu. Tak ciężko to zrozumieć?

Gość gość
gość wczoraj Ludzie robia sobie tatuaze, bo sa modne. Znaczna czesc ludzi leci jak barany w tym samym kierunku, co inne, nie ma znaczenia czy to tautaze czy jakas dziwna fryzura czy brzydkie ubranie. Rzecz w tym, ze jak sie jest troche starszym, to mozna sie posmiac ze starych zdjec (obejrzyjcie sobie jak 15 lat temu wygladala Kinga Rusin albo Wedzikowska), a tatuazu.... sie nie zdejmie ani nie pojdzie do fryzjera. Za parenascie lat beda one obciachowe. I to problem. Im wiekszy tatuaz - tym wiekszy obciach. gość wczoraj Nie znam nikogo kto zrobił sobie tatuaż bo to modne usmiech.gif Pewnie istnieją tacy ludzie, ale jeszcze nie spotkałam. Ludzie robią sobie tatuaże bo one się im podobają, po prostu. Tak ciężko to zrozumieć? xx zgadzam sie z pierwsza wypowiadzią, tez twierdzę.ze to moda.Nagle zaczely sie ludziom podobac tatuaze? to dlaczego jeszcze 20 lat temu byly rzadkoscia ( chyba,ze ktos wyszedł z wiezienia?)I dokladnie mozna okreslic, z jakiego okresu tatuaz pochodzi- byly motylki, byly skrzydelka, napisy chinskie, wielkie tatuaze kolorowe itd itd. I tak samo , jak obciachem sa teraz cienkie brwi , wypchane ramiona, białe kozaczki i solara na twarzy, tak obecny wzor tatuazu wyjdzie za pare lat z mody - i co wtedy?bedzie sie wygladac jak terazniejsze babcie z fryzurą, makijazem i ciuchami z czasow swojej młodosci. Nie da sie wtedy isc z duchem czasu i byc modna kobietą, niezaleznie od wieku.

Gość gość
Mam teorię na ten temat, ale to tylko moje personalne odczucia. Moim zdaniem tatuaże nie stały się modne tylko społecznie bardziej akceptowane więc robią je osoby które 20 lat temu nie zrobiłyby ich - nawet gdyby chciały. Same tatuaże wyglądają też inaczej, mamy lepszą technologię której kiedy po prostu nie było. Gdybym urodziła się w pokoleniu moich rodziców pewnie nie miałabym tatuaży. Możliwe, że podobałyby mi się (chociaż kto wie, tatuaże z tamtego okresu nie powalały estetycznie), ale nie zaryzykowałabym kariery i podejrzeń o bycie kryminalistką. Krzywe spojrzenia ludzi którym tatuaże się nie podobają mogę przeżyć, ale nie pozwoliłabym sobie na taką dobrowolną stygmatyzację jaka miałaby miejsce 20 lat temu. Co do tego czy za kolejne 20 lat będę modna - pewnie nie, bo już teraz niespecjalnie zwracam na to uwagę. Jedyne co mam z owcy to sweter z wełny ;)

Gość gość
Dlaczego chcesz się sama oszpecic ? Przez tatuaż pozbawisz się kobiecosci

Gość gość
Angelina Jolie ma tatuaże :)

Gość gość
I przez to stracha kobiecość.

Gość 48yo
W mojej opinii fajny tatuaż potrafi podkreślić atuty figury ale trzeba ją najpierw mieć. Kobiety z tattoo wyglądają sexy, w dodatku pokazują że są pewne siebie i nie boją się opinii maluczkich. Kobiety z tattoo zdecydowanie mogą się podobać.

Gość gość
kobiety z tatuażem straciły kobiecość.Niestety

Gość gość
Zależy jak rozumiesz kobiecość