Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce go calowac a on nie wie dlaczego co ja mam zrobic?

Polecane posty

Gość gość

Mam chlopaka i powazny problem.Nie wiem jak mam z nim o tym porozmawiac, on bierze siebie na powaznie, na krytyke reaguje strasznie.W ogole ciezko z nim jakkolwiek pogadac, jest cichy i zamkniety w sobie, wrazliwy... Uwielbiam go, bo jest do rany przyloz, wierny, porzadny pracowity mimo mlodego wieku, odpowiedzialny, takich jak on jest niewielu . Ma tez poczucie humoru, jest wrazliwy ale na zewnatrz pokazuje sie jako twardziel, tylko ja wiem jaki jest slodki. Dba o mnie,troszczy sie, docenia , jest wyrozumialy , Nie jest nastawiony tylko na seks. Mam skarba, ale... on kompletnie o siebie nie dba. Rzadko sie myje, zebow to juz chyba w ogole chociaz nie ma ich wielu bo powypadaly mu, nie leczyl ich. Kiedys zwrocilam uwage tak delikatnie, on mowil ze planuje zrobic zabki i odswiezyc garderobe ale nic z tego nie wyszlo. Mam chore zatoki wiec nie mam wechu i nie czuje na szczescie nic,ale wydaje mi sie, ze niezbyt przyjemnie musi pachniec ;) .. wstydze sie gdzies z nim isc, to mlody chlopak, przystojny, wysoki , dobrze zbudowany..ideal po prostu. A taki skromny i zaniedbany. Nie wiem moze ma to gdzies, jest zagubiony bo z wyszedl z ..patologii .Generalnie on sie godzi na duzo jesli mowie zeby cos zrobil, jest dosc ulegly tylko dla mnie ale tego nie umiem powiedziec. Ogolnie calowalam sie z nim tylko 2 razy w ciagu polrocznego zwiazku,seks byl ale w gumce, bez loda - a ja zawsze wolalam bez gumki no ale przerazalo mnie to ze nie myl sie 2 dni (byl u mnie wiec wiem na 100procent) . Doradzcie mi cos :(

Gość gość
Myślę, że powinnaś z nim porozmawiać na ten temat. Sam jestem facetem podobnym do Twojego opisu ale z jedną małą różnicą, robię wszystko aby zawsze dobrze wyglądać i ładnie pachnieć aby moja dziewczyna nie musiała się mnie wstydzić i nie miała oporów przed zbliżeniem. Z tego co zrozumiałem Twój chłopak miał ciężkie dzieciństwo ale to nie znaczny, że ma nie dbać o siebie. Po prostu z nim porozmawiaj, powiedz mu za co go kochasz i jaki jest dla Ciebie wspaniały ale zwróć też mu uwagę na to co Ci nie odpowiada (tylko nie mów, że śmierdzi mu z ust i albo jest brudasem) Jeśli Cię kocha to powinien zrobić wszystko abyś czuła się jak najlepiej.

Gość gość
To będzie trudna rozmowa ale musisz ją przeprowadzić, także dla jego dobra. Skoro on pochodzi z patologicznej rodziny to może nie wie, że ludzie myją się codziennie? Według jakiś statystyk jest nawet procent Polaków którzy nie posiadają nawet szczoteczki do zębów! Może jego zaniedbanie nie wynika ze złej woli ale z niewiedzy. A może zaproponuj wspólna kąpiel jako gra wstępna, kup męski żel pod prysznic, wymydl go a potem wielokrotnie podkreślaj jak uwielbiasz gdy tak pachnie (chociaż może nie uwierzyć jeśli nie masz węchu :D)