Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zranił a później wrócił

Polecane posty

Gość gość

Z chłopakiem jestem 1,5 roku i od jakiegoś czasu ciagle się kłóciliśmy. Nie liczył się z moim zdaniem. Pokłóciliśmy sie i mieliśmy miesiąc ciszy. W tym czasie raz przyszedł do mnie pijany i wyznawał miłość, a kiedy wytrzeźwiał powiedział, że musi to wszystko przemyśleć. Po 2 tygodniach postanowił wrócić, twierdząc, że wszystko przemyślał i że nadal mnie kocha. Myślicie, że przez ten miesiąc faktycznie mógł coś zrozumieć i warto w to wchodzić? Stara się już od miesiąca

Gość gość
Poczekaj do pierwszego seksu... Wróci do "normy"

Gość gość
Nie, to nie chodzi o seks

Gość gość
Dopiero co pisalas ten temat .

Gość gość
Dajcie link do jej poprzedniego tematu, wszystko będzie jasne

Gość gość
Mój też wrócił po miesiącu , zostawił mnie drugi raz po 3 latach drugi raz , ktoś kto kocha nie dochodzi na miesiąc , chciał podoopczyc inne i tyle ,albo mu się z inną nie udało ;)

Gość gość
22.31 dokladnie, po to tez faceci chcą przerw w związkach, niby zeby ,,wszystko przemyśleć" a tak na prawdę żeby por...c inne, wyszalec się a jak nie znajda lepszej to łaskawie wracają do swoich dziewczyn

Gość gość
Chcesz być furtką która się wiecznie buja bo sobie może przez nią wejść kiedy chce ? Kobieto jak mu dasz wrócić od tak to będzie cię miał za jedno wielkie zero , on ma się starać i latać za tobą jak pies teraz , jak nie to koniec , on wróci a ty pewnie ze łzami go przyjmiesz i wtedy będzie wiedział że może już sobie robić co tylko chce , raz się zlamiesz i on już wie że jesteś nikim , slimakiem bez charakteru

Gość gość
Wyobrażasz sobie kochać kogoś nad życie i odejść ma miesiąc lub 2 ? Osoba która tak robi po prostu niczego nie znalazła , przeliczyla swoje siły i wie że musi wrócić do ciepłego gniazdka

Gość gość
Tak właściwie to ja odeszłam a nie on

Gość gość
A co on odwalil, o co się klociliscie? Zbyt ogolnikowo napisalas

Gość gość
Przestał się starać, nie miał dla mnie czasu, naciskał na seks, ogólnie to my się kochamy ale w niektórych sprawach się różnimy w związku z czym powstają kłótnie

Gość gość
Nie, nie kochacie się! Ty go kochasz!

Gość gość
Gdyby nie kochał to może nie starałby się już miesiąc?

Gość gość
Prywatnie nie ma go dla mnie nadal.

Gość gość
A skąd Ty to możesz wiedzieć?

Gość gość
Pewnie jesteś dla niego zapchajdziura, może kiedyś Cie kochał ale uczucia się wypalily, no ale facet gdzies się musi spuszczac...czasu nie miał dla Ciebie ale na seksik to juz był czas. Pewnie myślał ze przez miesiąc znajdzie inna ale nie było chętnych to wrócił do swojej bezpiecznej przystani, do regularnego seksu jaki miał Z Toba- taka może być brutalna prawda. Zrób mu test- wymysl np. ze bola Cie wargi sromowe, bylas u ginekologa i on odradzał Ci uprawianie seksu przez kilka tygodni, zobaczusz jak zareaguje. Jeśli nadal nie będzie miał czasu i się nie będzie starał,to wszystko jasne- chodzi mu o seks. Jeszcze raszilabym Ci przejrzenie mu telefonu, ssmow, rozmow na fb, może facet leci na dwa fronty, po nich wszystkiego można się spodziewać...lepiej się upewnić. Tel prawdę Ci powie, nie on sam.

Gość gość
Radziłabym*

Gość gość
To wszystko już próbowałam tzn wyjaśniałam z nim i on nadal się stara

Gość gość
Jeżeli nie wrócił ze względu na seks to może faktycznie coś do Ciebie czuje

Gość gość
Co takiego wyjasnialas? Myślisz ze facet prawdę Ci powie, ze wrócił na seks bo teraz nie ma innych opcji? Wiadomo ze tak nie powie. Chcesz się na prawdę przekonać, to zrób tak jak posalam, zrób mu test bez seksu kilka tygodni, zobaczysz czy faktycznie będzie się staral. Faceci umieją świetnie kłamać, robic dobre pozory i sie starać, póki seks maja regularny, a ,,zabranie" mu tego na jakiś czas to bedzie prawdziwa próba jego uczuć.

Gość gość
Aa i sprawz mu ukradkiem telefon, piczyraj smsy i rozmowy na fb- ciekawych rzeczy się możesz dowiedzieć...możliwe ze on działa na kila frontów, jak z inna mu nie wyszło albo nie jest jeszcze pewny czy wyjdzie, to wrocil na razie do Ciebie. Faceci to świnie i trzeba ich kontrolować żeby się upewnić czy nie tracisz czasu na doopka. Chyba wolisz to wiedzieć?

Gość gość
Poczytaj smsy*

Gość gość
Chyba raczej woli nice wiedziec

Gość gość
Nie uprawiamy seksu i nadal się stara

Gość gość
Jak długo nie uprawianie seksu? Kilka dni? Żadne poświęcenie, a nie pomyslalas ze on może mieć kogoś na boku? Chcesz się dowiedzieć to sprawdź nu telefon!

Gość gość
Zachowuje się normalnie, nikt do niego nie dzwoni, ani nie pisze. Telefon zostawia zawsze przy mnie, nie ma hasła ani nic. Seksu nie uprawiamy od kiedy wrócił

Gość gość
Czyli od miesiąca on nie inicjuje seksu? Na wszelki wypadek sprawdź ten telefon...

Gość gość
Pewnie by chciał, ale powiedziałam mu że na razie nie będzie seksu