Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrażliwy i kochający facet to dno według kobiet?

Polecane posty

Gość gość

Czy to prawda?

Gość gość
Nie. Gdzie takie p*****ly ulsyszales. Takie bzdury powtarzają faceci którzy zostali odrzuceni i olani przez dziewczynę, nie potrafią się przyznać ze są zwyczajnie nie atrakcyjni, często fizycznie więc wymyślają że to kobiety są jakieś dziwne. podsumowując, NIE, TO NIE PRAWDA

Gość gość
co to znaczy wrażliwy? według Ciebie bo to szerokie pojęcie bo dla mnie np wrażliwy to łajza nie poradna życiowo , beksa ci/pa o to Ci chodzi? czy moze o to że delikatny jak francuski piesek ...

Gość gość
9.03 to jest przykład osoby niewraźliwej

Gość Ambulocetus
Zależy od dziewczyny. Jednej zacząłem pisać o swoich problemach i się tak jakby trochę rozklejać. W odpowiedzi wysłała mi wiązankę, którą można podsumować: "jaki ty c*****y jesteś". A najlepsza była końcówka tego maila: "sama sobie się dziwię, że z kimś takim piszę, widać nie mam szacunku do siebie"... Drugiej się całkowicie rozprułem (bo trochę ciągnęła za język) i opowiedziałem o swoich problemach (które wg mnie kompromitują i dyskwalifikują mnie w oczach wielu kobiet) a ona zaczęła mnie pocieszać, pierwsza się nieraz odzywa i jesteśmy coraz bliżej i bliżej. Aha ta druga, ta lepsza jest atrakcyjniejsza fizycznie, ale prostsza od tej pierwszej i miałą podobne problemy w dzieciństwie, co ja. Myślę, że to może być istotne...

Gość gość
Zależy. Jeśli tak wrażliwy że tylko by płakał i przeżywał wszystko to może rzeczywiście przesada.

Gość gość
teraz nikt nie przejmuje sie płaczem faceta trza podwinąć rękawy i brać sie za życie a nie płakać :D

Gość gość
kiedykolwiek ktos sie przejmowal? jak juz osobnik plci meskiej zaczyna raczkowac wymaga sie "dorosnij", "nie becz, becza baby", "zrosnie sie", "nic sie nie stalo" - a potem zdziwienie wielkie, ze mezczyzni jak dorosna ani nie rozumieja, a nawet jesli maja mgliste pojecie, to nie umieja okazywac uczuc - tak sa uczeni. zarowno w pelnych rodzinach jak i przez samotne mamusie - ktorych jest o wiele wiecej niz samotnych ojcow. wincie nie tych ludzi co trzeba.

Gość gość
No jak na dzień dobry nowo poznanej piszesz o problemavch to się nie dziwię że Cię pognala. Malkontentow i neurotykow nikt nie chce, kobiet też. Problemy osobiste itp to się opowiada na dalszym etapie związku, nie na dzień dobry, hej, jestem Pawlel. Moja matka ma raka, bla bla bla

Gość gość
Jak dla ciebie wrażliwy facet to takie który wymaga opieki psychologicznej to masz zdrowo nasrane we łbie. Dla kobiety definicja wrażliwego faceta oznacza kogoś kto jest wrażliwy względem innych. Czyli:pomoże jak trzeba, stara się być miły, kulturalny, ma system wartości itp. A nie ciepła klucha która na dzień dobry chciałaby się wyplakiwac dziewczynie w rękaw. Idź do matki

Gość gość
11:52 No i wyjaśnione : dla kobiety facet wrażliwy, to taki który jest wrażliwy na jej potrzeby, kaprysy, zachcianki. Taki jest w cenie ;-).

Ja lubię takich mężczyzn/chłopaków.Jestem bardzo młoda mam nie wielkie doświadczenie(21l).Nie słuchaj głupich osób.Nie każda imprezująca dziewczyna jest zła.Nie każda dziewczyna patrzy na korzyści.I nie każda chce bad boya.Masz prawo być słaby.Jesteś człowiekiem a nie maszyną.I dobrze tu ktoś napisał : gość dziś , tacy odrzuceni tak chrzanią trzy po trzy.Szukaj normalnych dziewczyn albo bardziej myślących,bo ta koleżanka to jakaś nie do końca zdrowa ;)

Gość gość
Kobiety kochaja wrazliwych i kochajacy ale zeby do tego byli mescy tz zdecydowani, silni, zaradni. Takie polaczenie jest idealne. Co innego gdy mezczyzna jest wrazliwy i kochajacy ale ciapa i ciamajda. Wtedy wiadomo ze kobieta nie chce

Gość gość
Nie napisałam że jej musi pomagać. Ogólnie ma pomagać. Innymi slowy mówiąc wrażliwy facet to taki który jest wrażliwy na potrzeby, krzywdę innych i swoją. Plakanie w ramię łaski to bycie p***a nie wrażliwym facetem

Gość gość
kobiety kochaja chamow, facet ma byc ostry zdecydowany umiec przywalic, klepnac w d***e, w******** przeklnac, plunac, miec conajmniej 10 - 15 kobiet przed nia, taki moze byc dobrym mezem, cham to ewolucyjnie predysponowany zwyciezca

Gość gość
12 55 ciebie za dużo klepal i ci mózg wyklepal

Gość gość
Wrażliwy to raczej mam na myśli taki o dobrym sercu przeżywający miłość dosyć emocjonalnie do tego stopnia, że gdy się zakocha ciężko mu być sobą, a kobiecie nieba by przychylił (oczywiście nawet jeśli tak jest to i tytaj trzeba zachować umiar, bo kobieta się znudzi) Dodatkowo wrażliwy na krzywde innych brzydzący się plotkarzami, wspolczujacy innym.

Gość gość
17:39 ja mam takie cechy tyle, że do tego jestem smokiem xDD Nie no może nie smokiem ale młodym, kudlatym misiem to tak...

Gość gość
18:17 Że co?

Gość szry
moze takiego nie chcesz, ale na takiego polecisz, ach te motylki, d**erelki i inne mozgotrzepy. no i co poradzisz na instynkt? psychotropy cale zycie bedziesz wpierdzielac jak multiwitamine? to co twierdzisz w conajmniej 80% przypadkow bedzie sie mijalo z tym co faktycznie zrobisz, pisz, pisz, jaka to inna jestes od reszty dziewczyn/kobiet, 99% tak pisze, same wyjatki.... a potem jest dokladnie tak jak zawsze:D dasz sobie reke uciac ze bedzie/jest inaczej? oj gdyby na realna wartosc brac cos takiego moze jedna na 100 po 30-tym roku zycia mialaby obie rece... to jest wlasnie proza zycia, im wczesniej zabijesz w sobie latwowiernosc, tym mniej innych i siebie poranisz, wystarczajaco juz duzo kalek umyslowo-uczuciowych w spoleczenstwie.