Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do tatusiów dzieci karmionych piersią

Polecane posty

Gość gość

Panowie, jakie uczucia budzi w Was żona/partnerka, ktora karmi wasze dziecko piersią? Co czujecie pieszcząc jej piersi w trakcie seksu, wiedząc że są "pełne mleka" i wczesniej jadło z nich dziecko? Pytam jako kobieta.

Gość gość
jak karmi to się ich nie tyka bo mleko wylatuje

Gość gość
I co? Przez 2lata facet nie może pomacać piersi żony???

Gość gość
Gdy są "pełne mleka" to średnio jest je pieścić bo mleko wypływa. Lepiej przed seksem albo przystawić maluszka do piersi albo odciągnąć do butelki. A później to już można delikatnie się pobawić cycuszkami w zależności od upodobań właścicielki (mogą być podrażnione sutki od ssania maluszka) Dla mnie karmienie piersią a seks to były dwie różne sprawy. Z tym, że podczas ciąży jak i podczas karmienia żona miała większe, pełniejsze :)

Gość gość
Mój nie ma z tym problemów jest zawsze przy każdym badaniu krocza i wspierał porody nie WSTYDZĘ się partnera w takich momentach. Mam również prawo do obecnośc***artnera bo zawsze decyduje o niej partner nie zboczony ginekolog. ....." Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem!" Ja podczas porodu karmiłam piersią zaraz po urodzeniu bo to siara jest bezcenna dla dziecka. Gdy miałam nadwyżkę pokarmu to mąż ssał cyca i było to przyjemne.