Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ollllllaaa

Mozliwosc ciązy po ellaone i tabletkach cerazzete

Polecane posty

Gość Ollllllaaa

Biore pigulki cerazzete , z jedną spoznilam sie 11 godzin, ale w ulotce jest granica 12 h , dodatkowo po stosunku wzielam ellaone tabletke po, dziewczyny myslicie , ze jednak mogę być w ciązy. Test mogę zrobić dopiero za 11 dni

Gość gość
Błagam pomóżcie

Gość gość
Jak będziesz miała być, to i tak będziesz. Ale raczej nie będziesz. Chyba, że masz być...

Gość gość
Proszę , moze jeszcze się ktoś wypowie

Gość gość
To sobie ladnie rozwalilas hormony . Ellaone+ antykoncepcyjne - razem to mega bomba dla organizmu. Pewnie prowo, bo ellaone na recepte i lekarz powinine zbadac i zrobic krotki wywiad. Jak spoznienie 11h, to po co ta ellaone? Dowod, ze ellaone powinna byc na recepte i to u specjalisty, nie konowala, bo kobiety sa za glupie by brac ten srodek w chwili zagrozenia ciaza, a nie w czasie dozwolinego spoznienia. Nie zjadziesz w ciaze, Ale hormony na pol roku masz rozwalone.

Gość gość
Partner byl po recepte na świątecznej pomocy bo byla ndz, ja i tak mam obawy o ciąze

Gość gość
Nie wierze, ze lekarz wystawil facetowi recepte na ellaone. Moze lekarz-weterynarz? Smierdzi prowokacja i glupota.

Gość gość
Lekarka internistka, nie ma zadnej prowokacji, poprostu sie boję bo choruje przewlekle i nie mogę byc w ciązy

Gość gość
Powiedzcie czy jest mozliwosc ciązy przy takim zabezpieczeniu?

Gość gość
A karmisz piersią? Ja je brałam w trakcie karmienia. Jeśli karmisz to możesz nie być w ciąży.

Gość gość
Moim zdaniem ciąża jest niemożliwa. ale przypuszczam ze tej bombie hormonalnej twój organizm będzie długo dochodził do siebie. Może pomyślcie o innej metodzie antykoncepcji?